Redactia.ro
Home » Știri » Cove e infectat cu COVID-19. Cum se simte prezentatorul PRO TV

Cove e infectat cu COVID-19. Cum se simte prezentatorul PRO TV

Gabriel Coveșeanu sau Cove, așa cum îl cunosc cei din public, a dispărut de pe micile ecrane, iar fanii s-au gândit la ce-i mai rău! Îndrăgitul prezentator s-a infectat cu Covid-19 și se află în izolare.

S-a aflat motivul pentru care Cove a lipsit de la Vorbeşte lumea, emisiunea pe care acesta o prezintă alături de Adela Popescu.

Din nefericire, temutul virus Covid-19 nu l-a iertat nici pe prezentatorul Vorbește Lumea.

„Am avut parte de săbători extraordinare, adică în izolare. Din fericire, povestea mea este cu happy-end”, a declarat Cove, în direct, la Vorbește Lumea.

Cove, infectat cu Covid-19

Cove s-a infectat cu Covid-19 după ce prezentatorul a intrat în contact cu o persoană infectată cu Coronavirus.

“De ce mi-a fost teamă, de asta n-am scăpat. Mi-a fost teamă că mă apuc de sport și de 6-7 zile, abdomene, genoflexiuni”, și-a comentat starea de sănătate cu umorul caracteristic prezentatorul TV.

Nici Adela Popescu nu a fost mai blândă cu al său coleg de platou. Vedeta TV a glumit la rândul ei cu Cove.

“Micuțule, noroc că nu ține izolarea asta mai mult, că te apucai și de citit”, i-a spus coprezentatoarea emisiunii “Vorbește Lumea” de la PRO TV.

Din primele informații, simptomele pe care le manifestă nu sunt grave, după cum chiar prezentatorul a mărturisit.

„Partea bună e că, din fericire nu am avut niciun semn grav. Două- trei zile nas înfundat şi tuse seacă. De la Crăciun şi până astăzi stau izolat de toată lumea”, a explicat Cove, în direct, la TV.

Co-prezentatorul Adelei Popescu de la  “Vorbește Lumea” a povestit că se află deja în izolare de 10 zile.

Fanii nu îl vor mai vedea pe Cove la “Vorbește Lumea” până vineri, când prezentatorul ar urma să revină în platoul emisiunii. Însă există o condiție esențială pentru asta, și anume testul COVID-19 să iasă negativ.

Cove sau Gabriel Coveşeanu, pe numele lui din buletin, prezintă de luni până vineri, alături de Adela Popescu, emisiunea “Vorbește Lumea” de la Pro TV.

Despre Cove se mai știe că este căsătorit cu Florentina de patru ani, iar în urmă cu doi ani soția i-a dăruit o minune de băiețel.

Gabriel Coveșeanu mai are un băiețel dintr-o relație anterioară.