Redactia.ro
Home » Sport » CR7 a stabilit un nou record! Ce a făcut în meciul cu Lituania!

CR7 a stabilit un nou record! Ce a făcut în meciul cu Lituania!

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record

CR7 a stabilit un nou record în mecul câștigat 5-1 de Portugalia în fața Lituaniei, contând pentru preliminariile Euro 2020.

Cristiano Ronaldo a vrut neapărat să joace în această seară în meciul de la Vilnius. După ce a marcat contra Serbiei, sâmbătă, acum a făcut un adevărat spectacol. CR7 a înscris 4 dintre golurile Portugaliei şi a ajuns la cota 93 pentru naţională, pentru care are 8 hattrick-uri. După meci suporterii portughezi au sărbătorit victoria în stradă. Au cântat și au dansat fiind bucuroși și pentru că, CR7 a stabilit un nou record.

Doar Eusebio, în 1966, și Nuno Gomes au mai reușit să marcheze câte patru goluri într-un meci internațional pentru Portugalia. Ronaldo a reușit acest lucru a doua oară. Prima data a fost în 2016. După golurile marcate în această seară, jucătorul lui Juventus l-a depășit în clasamentul golgheterilor din preliminariile EURO pe Robbie Kean. Ronaldo a înscris până acum 24 de goluri.

Ronaldo, pe locul doi în clasamentul marcatorilor

În cele 160 de meciuri pentru echipa Portugaliei, Ronaldo a marcat 93 de goluri. Este pe locul doi în clasamentul celor mai buni marcatori în competițiile internaționale. Portughezul l-a depășit pe Ferenc Puskas care are 84 de goluri, în timp ce pe primul loc este iranianul Ali Daei, cu 109 goluri. Până acum CR& a luat două trofee cu echipa Portugaliei. Titlul european, în 2016, și Liga Națiunilor, în acest an, cu Fernando Santos pe bancă.

Citește și: Dan Petrescu a răspuns sincer! ”Aș vrea să antrenez naționala”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: