Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu a răspuns sincer! ”Aș vrea să antrenez naționala”

Dan Petrescu a răspuns sincer! ”Aș vrea să antrenez naționala”

Dan Petrescu a răspuns sincer

Dan Petrescu a răspuns sincer. A recunoscut că și-ar dori să antreneze naționala României.

Antrenorul lui CFR Cluj nu se mai ascunde. Își dorește ca într-o zi să antreneze echipa națională a României. Până atunci însă îi ține pumnii strânși lui Cosmin Contra.

„Îmi doresc să califice Contra echipa și Dan Petrescu să continue la CFR, dar îmi doresc cândva, 100%, să fiu antrenorul echipei naționale. Aș da orice să antrenez echipa națională”, a spus Petrescu în exclusivitate la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Dan Petrescu a vorbit și despre meciul România – Spania. L-a remarcat pe portarul Tătărușanu. Tehnicianul consideră că tricolorii nu s-au făcut de râs, având în vedere că jucătorii spanioli joacă la cele mai bune echipe din lume. După părerea sa, nici rezultatul cu Malta nu a fost rușinos, deși după meci cele mai multe voci l-au acuzat pe Contra.

„Trebuie să câștige meciurile cu Suedia și Norvegia, asta ne poate califica. Dacă am bătut Malta cu 1-0, nu e un dezastru. Importante sunt cele 3 puncte. Criticăm, trebuia să criticăm, dar nu facem o drama. Dăm mereu în antrenor, hai să dăm în el după campanie, să susținem băieții și selecționerul până atunci. Dacă nu va reuși, va pleca singur Contra, asta e părerea mea”, a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu, la comisie

Mâine, Comisia de Disciplină va discuta despre scandalul făcut de tehnicianul campioanei. La meciul cu Astra, Dan Petrescu a fost eliminate în minutul 42 după ce și-a vărsat nervii pe arbitrul Sebastian Colțescu , care a luat mai multe decizii controversate. După ce antrenorul i-a adresat mai multe injurii a văzut direct cartonașul roșu și a fost trimis în tribune. Mâine se va stabili ce pedeapsă va primi Dan Petrescu.

“Azi am avut două antrenamente, Sunt răcit și iau pastile. Dacă ot să zbor o să merg la Comisie”, a declarat petrescu la Digi Sport.

Citește și: Danemarca U21 – România U21 2-1, în preliminariile EURO 2021!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: