Redactia.ro
Home » Sport » Danemarca U21 – România U21 2-1, în preliminariile EURO 2021!

Danemarca U21 – România U21 2-1, în preliminariile EURO 2021!

Danemarca U21 - România U21 2-1

Danemarca U21 – România U21 2-1, în preliminariile EURO 2021! În prelungiri Florinel Coman a ratat o lovitură de la 11 metri.

Tricolorii au plecat fără niciun punct din Danemarca. Gazdele au deschis rapid scorul în minutul 3. Olsen a reușit să păcălească trei jucători români.În următoarele minute danezii au avut mai multe ocazii în fața unei echipe care parcă era uimită de evoluția jocului. Primul șut al românilor pe spațiul porții i-a aparținut lui Coman. Câteva secunde mai târziu, tot Coman l-a mai pus o dată la încercate pe portarul danez. Elevii lui Rădoi au continuat să rateze, pentru ca în minutul 55, Olsen să înscrie pentru 2-0. În minutul 80, Coman a redus din handicap. În prelungiri, același Coman a fost faultat în careu. Centralul a acordat lovitură de pedeapsă, dar Coman a ratat. Danemarca U21 – România U21 2-1, iar tricolorii au pierdut primul meci din campania de calificare la Euro 2021.

“Mirel va pune totul la punct”

„Nu e prea mare fericire. Îmi pare rău că unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a ratat penalty. Nu-i nimic, nu se termină viaţa acum. Evoluţia a fost fluctuantă. Nu se cunosc foarte bine întrei ei jucătorii. Oricum până la meciul următor Rădoi va avea timp să pună totul la punct”, a spus Mihai Stoichiță, la „Digi Sport Special.

Tricolorii mici vor juca următorul meci acasă, pe 10 octombrie împotriva Ucrainei. Campionatul European 2021 va fi găzduit de Ungaria și de Slovenia. Gazdele sunt calificate automat, împreună cu câștigătoarele celor 9 grupe din preliminarii plus cea mai bună a doua clasată. Celelalte opt echipe de pe locul doi joacă baraje și se mai califică patru.

Citește și: Zlatan Ibrahimovic va avea statuie! Va fi amplasată în orașul său natal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: