Redactia.ro
Home » Sport » Zlatan Ibrahimovic va avea statuie! Va fi amplasată în orașul său natal

Zlatan Ibrahimovic va avea statuie! Va fi amplasată în orașul său natal

Zlatan Ibrahimovic va avea statuie

Zlatan Ibrahimovic va avea statuie. Atacantul lui LA Galaxy a spus că acesta era visul său de mult.

Suedezii au decis să facă o statuie care va avea o înălţime de 2,7 metri și care cântăreşte 500 de kilograme. Aceasta va fi așezată pe un soclu de 8 tone. Statuia va fi așezată între fostul stadion al Malmo FF, unde Ibrahmovici şi-a început cariera, şi noua arena. Toată lumea va putea vedea lucrarea începând cu data de 8 octombrie. Federația Suedeză de Fotbal lucrează la acest proiect încă din 2015.

„Mi-am dorit foarte mult acest lucru. Mă bucur că va fi amplasată acolo unde a început totul și unde este inima mea”, a spus Zlatan.

„Statuia va fi pentru totdeauna recunoștința pentru cel mai mare jucător din istoria Suediei „, a declarant secretarul gereral al Federației, Hakan Sjostrand.

Ibrahimovic, cel mai bun marcator din naționala Suediei

Zlatan Ibrahimovic , 37 de ani, este legitimat în present la LA Galaxy, echipă unde a ajuns în 2018, și pentru care a marcat 38 de goluri. Atacantul a debutat în fotbal la Malmo în 1999. A jucat la cele mai bune cluburi din Europa. Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United și a marcat peste 400 de goluri. El este cel mai bun marcator din naționala Suediei, cu 62 de goluri în 116 selecții. În 2016 s-a retras de la națională după ce Suedia nu a trecut de grupe la Euro 2016. Ulterior a anunțat că ar vrea să se întoarcă, dar nu a mai fost convocat. Suedezul a fost considerat unul dintre cei mai mari atacanți din istorie, datorită execuțiilor și tehnicii sale excepționale, fiind comparat cu Marco van Basten.

Citește și: Michael Schumacher, adus în secret la Paris! Face un nou tratament

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: