Redactia.ro
Home » Sport » Michael Schumacher, adus în secret la Paris! Face un nou tratament

Michael Schumacher, adus în secret la Paris! Face un nou tratament

GALERIE FOTO (2) Michael Schumacher, adus în secret la Paris

Michael Schumacher a fost adus în secret la Paris. Fostul campion de Formula 1 a fost transportat la Spitalul Georges Pompidou unde va fi tratat de unul dintre cei mai buni doctori din lume.

Michael Schumacher ar fi sosit luni în jurul orei 15.00 la Paris. A sosit cu o ambulanță cu numere de Geneva. Când a sosit la spital și a fost scos din ambulanță a fost acoperit complet. Mai multe personae au supravegheat această operațiune, iar în zonă au fost și mulți polițiști, scrie ziarul, Le Parisien. Se pare că nu este pentru prima data când Michael Schumacher vine la Paris pentru a fi tratat de renumitul doctor Philippe Menasche. Fostul campion în vârstă de 50 de ani, ar mai fi venit la clinică de cel puțin două ori și ar fi fost internat la secţia de chirurgie cardiovasculară. Tratamentul durează doar câteva zile. Schumacher ar fi trebuit să vină în luna iulie, dar sosirea a fost amânată.

Michael Schumacher s-a accidentat în 2013

Pilotul a suferit un accident oribil în decembrie 2013, când se afla la ski. A fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală A fost operat de două ori la spitalul din Grenoble. Apoi a fost transferat la o clinică special din Lausanne. În septembrie 2014 a fost dus acasă, unde a fost îngrijit de cei mai buni medici. Informațiile despre starea sa de sănătate sunt foarte puține, familia dorind să păstreze discreția. Michael a denutat în Formula 1 în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, și s-a oprit în 2012, în Brazilia. Prima victorie a obținut-o în 1992. Au urmat altele 90 și 7 titluri de cel mai bun pilot din lume. Schumacher a alergat la Jordan, Benetton iar apoi la Ferrari.

Citește și: Mirel Rădoi schimbă sistemul! România U21-Danemarca U21 în preliminariile Euro 2021

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: