Redactia.ro
Home » Sport » Craiova a suferit prima înfrângere din acest sezon! ”Nu sunt roboți”

Craiova a suferit prima înfrângere din acest sezon! ”Nu sunt roboți”

Craiova prima infrangere

Craiova a suferit prima înfrângere din acest sezon. A pierdut 1-2 în fața celor de la Hermannstadt. Oboseala și-a spus cuvântul. Joi s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, după ce a învins-o pe Honved la penalty-uri, într-un meci infernal.

„ S-a resimțit oboseala după ultimele zile, dar am luat golurile mult prea ușor. Asta este regretful meu. Până la urmă, jucătorii nu sunt roboți, s-au simțit cele 120 de minute jucate cu Honved în urmă cu 3 zile”, a declarant antrenorul Craiovei, Corneliu Papură, la Look Sport.

În minutul trei, Vasile Constantin a deschis scorul și părea că lucrurile merg bine pentru olteni. Hermannstadt a revenit incredibil după pauză. Petrişor Petrescu a egalat cu un șut de la marginea careului, după care Ousmane Viera a sărit extraordinar, după un corner de pe dreapta, și a marcat. Și astfel, Craiova a suferit prima înfrângere din acest sezon.

Oltenii pun înfrângerea pe seama oboselii

Vasile Constantin, marcatorul golului oltenilor recunoaște că în acest moment jucătorii sunt foarte obosiți și încearcă să-și revină până la meciul cu AEK Atena.

”Oboseala și-a spus cuvântul, prima repriză a fost controlată de noi, dar în a doua repriză oboseala s-a simțit și am cedat. Nu aveam nevoie de asta, dar noi trebuie să ne mobilizăm bine și să câștigăm în următorul meci din campionat, ca să facem uitat acest eșec”, a spus jucătorul Craiovei.

În schimb, fundașul Bogdan Vătăjelu a dat vin pe arbitraj pentru acest eșec.

„La cum a fost a doua repriză au câștigat meritat, dar maniera de arbitraj a fost ușor îndreptată spre Sibiu. Am înțeles că e începător. Greșeli se fac, dar nu una după alta”, a declarant jucătorul.

Craiova joacă joia viitoare cu AEK Atena, în Cupele Europene. Următorul meci din campionat este tot acasă cu Sepsi, duminica viitoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: