Redactia.ro
Home » Sport » Craiova – Hermannstadt 3-0! Primul meci pe gazonul hibrid

Craiova – Hermannstadt 3-0! Primul meci pe gazonul hibrid

Craiova - Hermannstadt 3-0

Craiova – Hermannstadt 3-0. Oltenii au făcut spectacol pe noul gazon hibrid de pe Oblemenco. La final Victor Pițurcă a radiat de bucurie.

Oltenii au urcat pe locul doi în clasamentul Ligii 1, cel puțin până în acestă seară. După victoria din meciul cu Hermannstadt au adunat 31 de puncte, cu 3 mai puține decât liderul CFR Cluj.

„La 3-0, normal că mi-a plăcut echipa. Cu echipe de genul ăsta, la Craiova, trebuie să fie diferență de 3-4-5 goluri. Trebuia să avem un meci precis. Voiam să marcăm 3 goluri pentru a-i întrece pe cei de la Astra”, a declarat Victor Pițurcă, la finalul meciului.

🎥 Conferința de presă de la finalul meciului cu FC Hermannstadt, scor 3 – 0. Participă managerul Victor Pițurcă.#SustineStiinta #AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Duminică, 24 noiembrie 2019

Bancu a deschis scorul în minutul 39. În repriza a doua, Cicâldău a înscris pentru 2-0. Spre final, Viera și-a dat un autogol și a stabilit scorul final. Craiova – Hermannstadt 3-0.

Primul gazon hibrid din România

Oblemenco este prima arena care dispune de un gazon mixt (adică există atât iarbă naturală, cât și artficială). Refacerea gazonului a fost dorința antrenorului oltenilor, încă de la instalarea sa în funcție. Jucătorii săi au fost însă puțin derutați la primul meci disputant pe această suprafață de joc.

“Nu prea știam ce fel de crampoane ne trebuie. Nu ne antrenasem aici, a fost prima oară când am călcat pe el”, a declarat Nicușor Bancu, la Look Sport, la finalul meciului.

„Nu s-a rupt nicio brazdă și am înțeles că au fost 38 de litri de precipitații pe metru pătrat. Se va face mult mai bun după ce va crește iarba și îl vom tunde de câteva ori”, a spus Victor Pițurcă.

Citește și: Spania a câștigat Cupa Davis! Rafa Nadal, record absolut!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: