Redactia.ro
Home » Știri » CRBL are o nouă iubită. În brațele cui și-a găsit alinarea după divorț

CRBL are o nouă iubită. În brațele cui și-a găsit alinarea după divorț

După anunțul surprinzător al divorțului de Elena, partenera sa de viață timp de 16 ani, CRBL pare să fi găsit din nou fericirea în brațele unei tinere din Republica Moldova. După o perioadă de singurătate post-divorț, CRBL pare să-și fi regăsit fericirea alături de Olga Guțanu, o tânără de 23 de ani, originară din Republica Moldova și finalistă la un concurs de Miss în Bușteni, în 2022.

Relația lor a devenit rapid subiectul principal pe site-urile de știri de divertisment, după ce artistul a fost fotografiat în timp ce petrecea timp cu Olga, semn că este pregătit să își deschidă din nou inima.

Detalii despre noua relație

CRBL și Olga au fost văzuți împreună pentru prima dată într-o seară de marți, când, după o plimbare relaxantă, s-au retras în apartamentul artistului din Pantelimon. A doua zi, cuplul a fost observat părăsind locuința, cu Olga purtând hanoracul lui CRBL pentru a se proteja de frigul serii. Se pare că relația este pe cât de nouă, pe atât de intensă, cei doi alegând să își petreacă timpul împreună în intimitatea căminului artistului, conform cancan.ro.

Anunțul divorțului lui CRBL a fost unul neașteptat pentru mulți, iar apariția rapidă a unei noi persoane în viața sa a stârnit și mai multe discuții. Fanii și publicul larg s-au împărțit în opinii, unii susținându-l pe artist în noua sa aventură romantică, în timp ce alții s-au arătat sceptici cu privire la rapiditatea cu care și-a refăcut viața sentimentală.

Anunțul divorțului dintre CRBL și Elena a fost făcut public printr-o postare pe rețelele sociale

Anunțul divorțului dintre CRBL și Elena a fost făcut public printr-o postare emoționantă pe rețelele sociale, unde CRBL a explicat că decizia a fost una dificilă și luată în considerarea binelui comun și a fiicei lor, Alesia. În mesajul său, CRBL a subliniat dorința de a păstra un mediu armonios și respectuos pentru creșterea copilului lor, cerând în același timp respectarea intimității familiei în aceste momente de tranziție.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL, în mediul online.

În concluzie, CRBL continuă să fie o figură marcantă în peisajul mediatic românesc, fie că este vorba de cariera sa muzicală sau de viața sa personală. Relația sa cu Olga Guțanu adaugă un nou strat de interes pentru fanii și urmăritorii săi, care sunt cu ochii pe evoluția acestui nou cuplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: