Redactia.ro
Home » Știri » CRBL, internat în spital după ce a provocat un accident rutier. Artistul se afla pe motocicletă la momentul impactului

CRBL, internat în spital după ce a provocat un accident rutier. Artistul se afla pe motocicletă la momentul impactului

Ieri după-amiază, CRBL a fost implicat într-un accident rutier serios. Acesta a avut nevoie de asistență medicală și a fost transportat imediat la spital. Incidentul a avut loc când artistul a încercat o depășire riscantă cu motocicleta sa.

CRBL a făcut primele declarații de la spital după ce a cauzat accidentul rutier

CRBL era la volanul motocicletei sale când a încercat să depășească neregulamentar o linie de mașini în așteptare. În urma acestei manevre periculoase, s-a lovit de o mașină din fața sa, condusă de un bărbat de 46 de ani.

Artistul a fost rănit în momentul coliziunii și a fost dus de urgență la spital pentru a primi tratament medical. Potrivit declarației oficiale, atât CRBL cât și șoferul mașinii au fost supuși testului alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru amândoi.

La scurt timp după accident, CRBL a oferit primele sale declarații din spital. S-a abținut în comentarii și nu a dorit să ofere multe detalii. „Încă sunt sub supraveghere medicală, atât pot să vă spun. Mai mult nu am ce să spun, că nu știm. Avem foarte multe semne de întrebare”, a declarat cântărețul pentru Cancan.

Artistul a făcut o depășire riscantă

Reprezentanții autorităților din Hațeg s-au deplasat la locul incidentului și au determinat că artistul a trecut peste linia continuă și a efectuat o depășire riscantă, intrând în consecință în coliziune cu o mașină condusă de un șofer din Caransebeș.

”La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov (…) s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare. Încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani (…)”, se arată în comunicatul transmis IPJ Hunedoara.

Ca urmare a accidentului, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub acuzația de vătămare corporală din culpă. Acesta nu este primul incident de acest gen în care cântărețul este implicat.

Acum 10 ani, artistul a mai fost implicat într-un incident rutier, care a dus la rănirea unei fetițe, rezultând într-un dosar penal. În 2013, pe Centura Capitalei, CRBL a izbit mașina din fața sa, care a frânat brusc pentru a evita o coliziune cu o altă mașină care i-a tăiat calea. Din fericire, viața fetiței nu a fost pusă în pericol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eduard CRBL (@eduardcrbl)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: