Redactia.ro
Home » Monden » CRBL s-a mutat din România. Unde locuiește acum artistul

CRBL s-a mutat din România. Unde locuiește acum artistul

GALERIE FOTO (4)

CRBL, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, a ales să facă o schimbare de zile mari în viața sa. 

 

Unde s-a mutat artistul

În viața lui CRBL s-au produs câteva schimbări neașteptate. Celebrul artist a renunțat definitiv la România și pare mai fericit ca niciodată.  Artistul s-a mutat împreună cu familia sa în Spania. Deși acum se află într-o vacanță prelungită, cei doi soți vor avea operioadă aglomerată deoarece lucrează la câteva proiecte comune. CRBL a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre alegerile pe care le-a avut de făcut în ultima perioadă. Artistul este bucuros de faptul că a avut curajul să facă acest lucru, dar după spusele lui îi este mult mai bine acolo.

”Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania și am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanță prelungită. Așa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos niște piese… Acum lucrez la un album”, a mai spus CRBL pentru ”Vorbește lumea ”.

Mai  mult, familiaartistului pare să se fi acomodat cu noua țară. Fetița artistului vorbește mult mai bine limba.

”Alessia continuă învățământul început în România, Elena e bine și ea. În 2021 ne vom apuca împreună de niște proiecte interesante. Planul este să rămânem stabiliți aici. Educațional, România este mai tare, dar, din punct de vedere al civilizației, Spania. Doar că i-aș strânge de gât pe spanioli în trafic. Ăștia nu semnalizează când fac dreapta sau stânga. În schimb, respect strict regulile pandemiei. Poartă mască… Normal, la ei amenda ajunge și la 600.000 de euro!”, a ținut să adauge artistul.

CRBL a mărturisit că îi este dor de România, însă, încearcă să respecte și regulile.

”Îmi place aici, chiar dacă îmi este dor de România, de spectacole. Aș vrea să venim de Crăciun în România, dar nu cred, cu pandemia asta, probabil vom face un Crăciun românesc aici, cu mâncare mix românesc moldovenesc și spaniol”a mai spus artistul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: