Redactia.ro
Home » TV » Ce fac CRBL și Oase cu premiul câștigat de la Asia Express

Ce fac CRBL și Oase cu premiul câștigat de la Asia Express

Ce fac CRBL și Oase cu premiul câștigat de la Asia Express

Ce fac CRBL și Oase cu premiul de 30.oo de euro.  CRBL și Oase   câștigătorii celui de-al doilea sezon Asia Express au dezvăluit ce au de gând să facă cu premiul de 30.000 de euro.

CRBL, pe numele său real, Eduard Mihail Andreieanu, a declarat pentru Click.ro că intenționează să investească banii în muzică.

„O să investesc banii în muzică. Am lansat acum piesa «Ele vor», am filmat clipul în Dubai, filmat chiar de Oase. Pentru cei care nu ştiu, el e super pasionat de zona asta de video şi de montaj şi nu e pentru prima oară când colaborăm“, a declarat CRBL

Iar Oase, pe numele său real, Ionuț Dongo, se gândește să își deschidă un bar.

„Eu îmi doresc foarte mult să îmi deschid un bar“, a mărturisit Oase.

CRBL și Oase, tatuaj cu logo-ul „Asia Express”

Dacă pe CRBL, îl cunoaște toată lumea, Oase a stat mai departe de lumina reflectoarelor. Ionuț Dongo, este de profesie dansator și are o mare pasiune pentru kendama, jocul japonez de îndemânare care a cucerit tinerii după tot globul.

Cei doi câștigători intenționează să își facă fiecare câte un tatuaj special pentru victoria lor, cu logo-ul, „Asia Express”.

Îi leagă o prietenie de mai bine de 15 ani

Pe cântărețul CRBL și dansatorul Oase, îi leagă o prietenie strânsă, care durează de foarte mulți ani. Cei doi sunt băieți cu simțul umorului, puși mereu pe glume, însă sunt serioși când vine vorba de provocări.

” Personajul Oase a apărut din Pantelimon. Vine de foarte mult timp – eu sunt prieten cu el de 15 ani. E un fost dansator de breakdance. Acum doar cântarul i-a spus că nu mai poate dansa.

El încă dacă consumă o bere, o citirică, ceva, chiar dansează. Fost dansator, regizor, scenarist, talentat“, a declarat CRBL despre Oase.

Finala Asia Express i-a adus într-o stare de extaz, iar la sfârșitul unei curse dure au fost învingătorii sezonului doi Asia Express.

CRBL și Oase au fost cei care au reușit să câștige ce-a de-a doua ediție a show-ului Asia Express difuzat pe Antena1, intrând în posesia unui prmeiu de 30.000 de euro.

Finala senzaționala s-a dat între echipele Ruby cu Robert, și CRBL și Oase.

Citește și: Câștigători Asia Express 2019 – sezonul 2. CRBL și Oase pleacă acasă cu premiul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: