Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Creatură cu înfățișare monstruoasă, descoperită pe o plajă. Peștele-minge-de-fotbal, cu dinții ascuțiți precum cioburile de sticlă, a venit dintr-o lume necunoscută omului

Creatură cu înfățișare monstruoasă, descoperită pe o plajă. Peștele-minge-de-fotbal, cu dinții ascuțiți precum cioburile de sticlă, a venit dintr-o lume necunoscută omului

GALERIE FOTO (5)

Descoperire incredibilă pe o plajă din California. O creatură cu o înfățișare monstruoasă, cu un corp complet negru și rotund, cu o coadă atârnând din cap și dinți ascuțiți precum cioburile de sticlă, fac înconjurul lumii! Specialiștii marini de peste Ocean susțin că ar fi venit dintr-o lume necunoscută omului încă.

Imaginile cu creatura total neobișnuită și înfățișare neobișnuită, aproape monstruoasă, fac înconjurul lumii în aceste zile. Are un corp complet negru și rotund, însă dinții săi extrem de ascuțiți, precum cioburile de sticlă, chiar i-au speriat pe mulți.

Un trecător a fost șocat să descopere ceea ce s-a dovedit a fi un pește extrem de rar, cu aspect monstruos în formă de minge de fotbal, adus de valuri pe malul unei plajele Californiei, săptămâna trecută.

Creatură cu înfățișare monstruoasă, cu dinți ascuțiți ca cioburile, descoperită pe o plajă

Peștele a fost găsit cu gura larg deschisă, iar așa au putut fi observații dinții extrem de ascuțiți, înfiorători pentru oricine. Descoperirea a fost făcută pe plaja Crystal Cove, fiind vorba de o zonă protejată a unui parc natural din zonă. Reprezentanții parcului au publicat imaginea cu creatura pe rețelele sociale și au stârnit un val de reacții.

Peștele a fost identificat ca aparținând unei specii mai puțin întâlnite de oameni, care trăiește pe fundul oceanului, acolo unde omul nu a ajuns să exploreze foarte mult.

Cel mai probabil este vorba de o femelă a speciei pește-minge-de-fotbal, ce trăiește în adâncurile Oceanului Pacific. Se spune că este una dintre cele peste 200 de specii de pești din întreaga lume care se găsesc în ocean doar la mii de metri adâncime.

Peștele-minge-de-fotbal, extrem de rar întâlnit de om

„Apariția unui astfel de pește intact este ceva foarte rar și nu știm cum și de ce a ajuns peștele pe mal”, au scris reprezentanții parcului natural în zona căruia s-a făcut descoperirea, într-o postare pe Facebook.

Despre peștele-minge-de-fotbal din Oceanul Pacific se știe că este un pește de pradă care se găsește doar în adâncul oceanului. Dinții săi sunt extrem de ascuțiți și poate să înghită o pradă cu o dimensiune cât a propriului corp.

Cât despre exemplarul descoperit de un trecător pe o plajă din California, reprezentanții parcului natural spun că este o femelă.

„Doar femelele au coada aceea lungă pe cap. Vârfurile ei emit lumină și sunt folosite ca momeală pentru pradă în întunericul oceanului la adâncimi de aproape un kilometru”.

„Să vezi acest pește ciudat și fascinant este o mărturie a diversității vieții marine care se ascunde sub suprafața apei… (…) Și pe măsură ce oamenii de știință continuă să afle mai multe despre aceste creaturi de la mare adâncime, este important să reflectăm la cât de mult mai este de învățat din minunatul nostru ocean”, este concluzia cercetătorilor de la Crystal Cove State Park.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: