Redactia.ro
Home » Știri » Credincioşii au primit vouchere de cumpărături la o biserică din București

Credincioşii au primit vouchere de cumpărături la o biserică din București

Credincioşii au primit vouchere de cumpărături la o biserică din București

Credincioşii au primit vouchere de cumpărături la o biserică din București. Iată despre ce sumă este vorba și cine au fost cei care au plecat cu ele acasă.

Credincioşii au primit vouchere de cumpărături la o biserică din București

După slijbă, preoții de la o biserică din București, sectorul 1, au decis să dea o mână de ajutor celor în nevoie, dar nu chiar tuturor. Ei au hotărât să îi ajute pe refugiații din Ucraina și le-au oferit acestora vouchere în valoare de 600 de lei pentru cumpărăturile de Sărbători, potrivit antena3.ro. Cu aceste vouchere, refugiații își pot cumpăra produse alimentare, potrivit sursei.

Credincioşii au primit vouchere de cumpărături la o biserică din București
Foto: Antena 3 CNN

Vouchere sociale de 250 lei. Când intră banii pe card pentru luna decembrie

Vești bune și pentru românii beneficiari ai voucherelor sociale! Sumele pentru luna decembrie 2022 vor intra mai devreme pe carduri pentru a permite românilor să se pregătească pentru masa de Crăciun. Iată despre ce este vorba.

Cei peste 2.4 milioane de români care au deja carduri emise şi pe care au primit şi în trecut ajutoare de 250 lei pentru a achiziţiona alimente şi mese calde vor primi banii mai devreme în decembrie.

Tranșa IV aferentă anului 2022 va fi încărcată pe carduri pentru toți cei 2,4 milioane de beneficiari înainte de Crăciun, a anunţat Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Oamenii vor avea astfel bani pentru masa de Crăciun. Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a tranmsi că tranşa a patra de acordare a cardului de alimente să aibă loc în perioada 19-23 decembrie, potrivit România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: