Redactia.ro
Home » Știri » Crimă la Iași. Și-a ucis mama fără milă după ce s-au certat

Crimă la Iași. Și-a ucis mama fără milă după ce s-au certat

Crimă la Iași. Și-a ucis mama fără milă după ce s-au certat

Crimă la Iași. Un tânăr și-a ucis mama fără milă după ce s-au certat. Un bărbat în vârstă de 44 de ani și-a ucis mama după ce s-au certat. Bărbatul a lovit-o pe femeie cu un lemn pregătit pentru foc.

Crimă la Iași. Și-a ucis mama fără milă după ce s-au certat

Un bărbat din localitatea Gâștești, județul Iași, și-a ucis mama în vârstă de 84 de ani. Potrivit ISU Iași, cei doi s-au certat, iar bărbatul a lovit-o pe femeie cu un lemn pregătit pentru foc. După aproximativ o jumătate de oră, văzând că mama sa nu mai mișcă, bărbatul a sunat la 112 și și-a anunțat crima. Medicii sosiți la fața locului nu ai mai putut face nimic pentru femeie.

Conform rudelor bărbatului, acesta era cunoscut ca fiind o fire violentă, iar scandalurile erau la ordinea zilei, mai ales când acesta consuma alcool.

Femeia l-a primit în casă deși avea ordin de restricție

Femeia în vârstă de 84 de ani a avut un ordin de restricție împotriva fiului ei, pe o perioadă de 3 luni, ordin care expirase pe 26 ianuarie. Dar cu toate acestea, iubirea de mamă a învins, iar femeia și-a primit fiul înapoi în casă. La doar câteva zile distanță, acesta avea să îi curme viața.

Acest ordin de protecție a expirat în data de 26 ianuarie și nu a mai fost prelungit. Bărbatul a venit la mama lui pentru a povesti cu ea, dar între cei doi a izbucnit un conflict verbal care a fost tranșat rapid de fiul victimei”, spune un anchetatori de lași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: