Redactia.ro
Home » Știri » Crimă la locul de muncă. Un bărbat din Craiova a fost înjunghiat mortal de un coleg

Crimă la locul de muncă. Un bărbat din Craiova a fost înjunghiat mortal de un coleg

GALERIE FOTO (2) crima

Caz incredibil în Craiova. Un bărbat de 50 de ani a fost ucis de către un coleg de muncă. Medicii au sosit de urgență la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Crimă la o societate din Craiova. Un bărbat a fost înjunghiat de un coleg de muncă

Un bărbat de 50 de ani a fost ucis de către un coleg de muncă. Acesta i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri de cuțit. Incidentul a avut loc chiar în incinta societății la care cei doi erau angajați. Medicii au fost chemați de urgență, însă atunci când au ajuns la fața locului nu au putut face nimic pentru a salva viața celui înjunghiat, rănile pe care acesta le suferise fiind incompatibile cu viața.

Momentan nu sunt cunoscute cauzele care au dus la acest incident sau dacă între cei doi exista un conflict mai vechi. Oamenii legii urmează să deschidă o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia. Bărbatul care și-a înjunghiat colegul de muncă risă să petreacă ani buni în spatele gratiilor.

Polițiștii au deschis o anchetă, iar vinovatul riscă pedeapsa cu închisoarea

„Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind desfăşurate activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecinţă”, se arată în comunicatul emis de către IPJ Dolj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: