Redactia.ro
Home » Știri » Crimă Onești. Unul dintre muncitori ar fi fost împușcat și a fost diagnosticat cu Covid

Crimă Onești. Unul dintre muncitori ar fi fost împușcat și a fost diagnosticat cu Covid

Crima Onesti

Cazul dublei crimei din Onești scoate la iveală tot mai multe informații. Unul dintre muncitori, mai exact, electricianul de 36 de ani ar fi fost, de fapt, împușcat, spune fratele victimei. Se văd șase urme de gloanțe de cauciuc pe corpul acestuia, fapt susținut și de ministrul MAI, Lucian Bode. Nu se cunoaște, deocamdată, cum l-au atins gloanțele pe bărbat, în fostul apartament al lui Gheorghe Moroșan. Totodată, fratele muncitorului a fost anunțat printr-un apel că acesta era infectat cu Covid19 și că l-au sigilat.

Crimă Onești. Unul dintre muncitori ar fi fost împușcat și a fost diagnosticat cu Covid

Noi detalii ies la iveală despre moartea celoi doi muncitori din fostul apartament al criminalului din Onești. Este luată în calcul ipoteza potrivit căreia electricianul de 36 de ani să fi fost împușcat, spune fratele victimei. Același lucru îl susține și Lucian Bode, ministrul MAI, deoarece pe corpul decedatului au fost găsite șase urme de gloanțe de cauciuc. Se anchetează această informație, iar fratele electricianului mai mărturisește că a fost anunțat că acesta avea SARS-COV2, informează Antena 3.

”Erau urme ca de la un pistol cu gloanțe de cauciuc. Imediat după ce am aflat că Silviu ar fi putut fi împușcat, la o jumătate de oră, am primit telefon de la servicii funerare, care mi-au spus că are COVID și că l-au sigilat”, spune fratele victimei.

Lucian Bode a precizat că se fac cercetări pentru a se afla cum l-au atins gloanțele pe electrician, în condițiile în care, reamintim că s-au trans nouă gloanțe în criminalul Gheorghe Moroșan, în timpul intervenției.

”Jurnalist: Se văd șase urme de gloanțe de cauciuc!

Lucian Bode: Raportul final va prezenta în detaliu inclusiv ceea ce dumneavoastră ați întrebat, și anume cum s-a intervenit, cum s-a folosti muniția letală, cum s-a folosit muniția neletală, câte focuri au fost trase, toate aceste detalii vor fi trecute în raportul final. Știu, în acest moment, cum s-a folosit muniția și în ce condiții au ajuns acele gloanțe neletale în corpul victimei”, a declarat Ministrul de Interne.

Primele imagini din apartamentul groazei din Oneşti. În mijlocul casei se vede o imensă baltă de sânge

Mister în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus al electricianului

Mister în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus al electricianului ucis de Gherghe Moroșan. Tot fratele acestuia a spus că victima a avut Covid19, în urmă cu ceva timp și că a ieșit din izolare în urma vindecării.

Soția și fiica lui Gheorghe Moroșan au sechestrat la rândul lor un alt bărbat

Fratele victimei a făcut dezvăluiri cutremurătoare. În urmă cu aproape 11 ani, soția și fiica agresorului Gheorghe Moroșan au sechestrat un alt muncitor, tot pentru a atrage atenția asupra cazului lor, dar bărbatul a reușit să scape. Acesta a anunțat poliția care nu a luat atunci măsuri.

”Acum 10 ani, sau 11 ani, să fi fost un caz similar, în care colegul a fost sechestrat de nevasta agresorului și de fiica dumnealui, în același apartament, cu aceeași situație. Probabil încerca să îl sechestreze, și după să îl cheme și pe bărbat. Colegul a reușit să scape și imediat când a scăpat s-a dus direct la poliție, în Onești. Din câte am înțeles a depus și plângere scrisă la poliție, și răspunsul plângerii a fost că ”nu avem ce să îi facem”, a mai spus Paul Iștoan.

Un alt coleg al celor doi muncitori a povestit că soția agresorului a ținut tot timpul legătura cu acesta, pe parcursul intervenției, în timp ce se afla în apartamentul unor foști vecini. Și aceștia urmează a fi trași la răspundere.

”Soția lui a fost acolo permanent, de la 4 și ceva, și informa ce se întâmplă jos. Dacă era un lunetist jos, de exemplu, era ușor. Doamna se plimba printre politiști. Zicea: ”nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim banii în cont!”, a spus colegul victimelor.

Astăzi, cei doi muncitori vor fi înmormântați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: