Redactia.ro
Home » Știri » Calvarul trăit de cei doi muncitori în apartamentul groazei din Onești. Au apărut primele dovezi că bărbații au fost torturați de criminal

Calvarul trăit de cei doi muncitori în apartamentul groazei din Onești. Au apărut primele dovezi că bărbații au fost torturați de criminal

Ies la iveală tot mai multe detalii cutremurătoare despre tragedia care a șocat România. S-a aflat despre calvarul trăit de cei doi muncitori în apartamentul groazei din Onești. Sunt primele dovezi că bărbații veniți să renoveze locuința au fost torturați de criminal, înainte de a-i ucide.

România a rămas șocată după evenimentele tragice petrecute într-un apartament din Onești. Doi muncitori veniți să renoveze locuința nu au mai ajuns acasă după muncă, la familiile lor, fiind transformați în ostatici de cel pentru care lucrau.

Din nefericire, deznodământul unor ore bune de negocieri cu cel care și-a tranformat muncitorii în victime a fost unul tragic. La fel de tragice au fost și clipele trăite de cei doi muncitori în apartamentul groazei din Onești.

Calvarul trăit de muncitori în apartamentul groazei din Onești

Profesorul universitar doctor academician Vladimir Beliş a analizat, la Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei realizată de Mihai Gâdea, rănile celor doi muncitori. A ieșit la iveală dovada că bărbații au fost torturaţi.

Familia unuia dintre muncitorii uciși cu sânge rece în apartamentul din Onești a lansat acuzaţii la adresa Poliţiei. După vederea cadavrului, rudele îndoliate au susținut că oamenii legii care au intervenit l-ar fi împuşcat din greşeală pe unul din muncitori.

Unul dintre cei mai buni specialiști din domeniu criminalisticii din România, profesorul universitar doctor academician Vladimir Beliş, a analizat imaginile cu leziunile pe care le prezentau trupurile muncitorilor ostatici și ucişi în apartamentul din Oneşti.

„După parerea mea, este greu de presupus că sunt făcute cu arme de foc. Cel puţin dintr-un motiv, o armă de foc nu poate face orificii atât de grupate. Eu nu aş merge pe ideea unor leziuni cu armă de foc. Pe de altă parte, medicul legist a învăţat să descrie dacă sunt orificii produse prin arme de foc si să facă discriminarea între orificii de intarare şi orificii de ieşire. Dacă ar fi fost armă cu gloanţe de bilă de cauciuc ele trebuiau să fie găsite. Dacă e vorba de arme de foc cu glonţ, acela depinde de direcţie, dar cel puţin unul trebuia să afecteze coloana vertebrală. Este un ţesut compact care împiedică ieşirea glonţului din corp. Prezenţa unor gloanţe de război este, după părerea mea, exclusă”, a declarat prof. dr. Vladimir Beliş.

Muncitorii luați ostatici, arși cu țigara

Din primele cercetări asupra dovezilor de la locul faptei, criminalul din Onești i-ar fi ars cu ţigara pe muncitori. Bărbatul de 68 de ani întâi i-ar fi torturat pe ostatici, apoi i-a ucis.

Întrebat ce spun imaginile din apartamentul groazei din Onești despre personalitatea şi despre modul în care a acţionat criminalul, prof. dr. Vladimir Beliş a răspuns că este vorba despre “o brută sinistră pentru care omul nu are valoare”.

„O brută, pentru care un om nu are nicio valoare. Cum să te gândeşti să recuperezi nişte bani torturând nişte oameni nevinovaţi. O brută sinitră, un criminal, am înţeles cu antecedente penale”, a mai explicat prof. dr. Vladimir Beliş.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: