Redactia.ro
Home » Știri » Crimă ORIBILĂ în oraşul Pantelimon: femeie UCISĂ în faţa copilului de 14 ani!

Crimă ORIBILĂ în oraşul Pantelimon: femeie UCISĂ în faţa copilului de 14 ani!

O crimă oribilă a avut loc lângă Bucureşti. O femeie de 49 de ani a fost înjunghiată mortal, sâmbătă seară, în oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov. Fiul adolescent al femeii a sunat la 112.

Principalul suspect se pare că este soţul femeii, care se afla şi el în casă când au ajuns poliţiştii.

Soţul, ridicat şi dus la audieri

Din păcate, salvatorii ajunși la fața locului nu au putut să o salveze. Soțul femeii, găsit la locul crimei, a fost luat în custodia poliției.

La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20:06, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că, mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din orașul Pantelimon.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiști orașului Pantelimon pentru activitățile specifice din competență, iar la adresa indicată au găsit o femeie, în vârstă de 49 de ani, care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului”, au afirmat anchetatorii.

Medicii n-au mai putut face nimic

„La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă în cauză, a fost declarat decesul victimei.

În imobil au fost găsiți copilul minor și soțul victimei, în vârstă de 53 de ani, acesta din urmă aflându-se în prezent în custodia polițiștilor.

În cauză, a fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități specifice. La fața locului s-au deplasat si polițiștii Serviciul de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliţia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: