Redactia.ro
Home » Homepage » Filmul crimei de la Bascov. Cele mai recente informații: ce a declarat bărbatul acuzat de crimă în fața instanței

Filmul crimei de la Bascov. Cele mai recente informații: ce a declarat bărbatul acuzat de crimă în fața instanței

Filmul crimei de la Bascov. Cele mai recente informații: ce a declarat bărbatul acuzat de crimă în fața instanței

Bărbatul care şi-a ucis familia, în Bascov, Argeș, ar fi vrut să se răzbune pentru că nu era tratat egal cu ceilalţi. Iată cele mai recente informații.

Filmul crimei de la Bascov. Cele mai recente informații: ce a declarat bărbatul acuzat de crimă în fața instanței

Filmul crimei de la Bascov, Argeș, a scos la iveală detalii de-a dreptul oribile. Bărbatul cu probleme psihice şi-a omorât cu premeditare familia – sora, părinţii, nepoata şi fratele. Iată cum s-ar fi desfășurat faptele.

„Se pare ca primul care a fost atacat a fost tatăl, care ieşea de la baie. A fost atacat cu un ciocan și după aceea l-a lovit în continuare cu alte corpuri dure, probabul nişte pietre. După aceea fost mama atacată, iar la sfârşit, fratele care dormea. Criminalul a rămas cu familia lui, acolo în casă, cu mama, tatăl şi fratele lui morţi în casă, câteva ore. S-au uitat pe geam şi a văzut când a plecat cumnatul lui la lucru şi atunci s-a repezit către sora lui şi către nepoţica de doar 5 ani”, a explicat Sorin Ovidiu Bălan.

Apelul la 112 a fost dat ieri în jurul orei 16. Cel care a sunat la urgenţă şi-a descoperit soţia, fiica de 5 ani, socrii şi cumnatul ucişi, atât că crima s-ar fi produs cu multe ore înainte.

„A trecut un timp rezonabil, 8 ore, 6 ore, cel puţin. Autopsia a scos în evidenţă traumatisme cranio-cerebrale şi cervicale la toţi cei cinci. Deci acelaşi mod de operare pentru fiecare victimă”, a declarat dr. Dan Manu, Serviciul de Medicină Legală.

După crime, bărbatul de 53 de ani a încercat să fugă, dar a fost găsit de autorităţi și ar fi încercat să își ia viața. Asupra lui au fost găsite două spray-uri cu piper, arată sursa menționată mai sus. Momentan, nu se ştie dacă le-a folosit. Se presupune că ar fi folosit substanţe pentru a-și adormi victimele, însă acest lucru va reieşi abia în urma analizelor, a relatat Antena3.

Bărbatula acuzat a făcut declaraţii în faţa instanţei.

„A declarat cursiv, coerent, cu lux de amănunte, cu toate explicațiile necesare. Nu au fost întrebări la care să nu fi avut răspuns din partea procurorilor”, a spus Laurenţiu Palaghia, procuror.

Reporterii News Hour with CNN au obţinut o parte din declaraţiile acestuia date în faţa magistraţilor.

„Am avut discernământ diminuat, nu mi-am dat seama perfect, aveam tot felul de frici, am luat jumătate de pastilă aseară’”, a declarat bărbatul acuzat de crimă în faţa instanţei.

Individul şi-a premeditat crima, pentru că anchetatorii au găsit un jurnal unde erau scrise toate detaliile legate de modul în care va acţiona. El a fost arestat și urmează să fie consultat de medicii psihiatri, dar şi evaluat din punct de vedere comportamental de psihologi şi legişti.

Filmul crimei de la Bascov. Cele mai recente informații: ce a declarat bărbatul acuzat de crimă în fața instanței
Foto: Antena3
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: