Redactia.ro
Home » Știri » O crimă cumplită, comisă acum 46 de ani, s-a rezolvat cu un pahar de cafea aruncat la gunoi. Cum a fost posibil

O crimă cumplită, comisă acum 46 de ani, s-a rezolvat cu un pahar de cafea aruncat la gunoi. Cum a fost posibil

O crimă cumplită, comisă acum 46 de ani, s-a rezolvat cu un pahar de cafea aruncat la gunoi. Cum a fost posibil

Timp de 46 de ani, nimeni nu a știut cine i-a luat viața unei tinere de doar 19 ani. Până acum. Un pahar de cafea, aruncat într-un coş de gunoi dintr-un aeroport, a rezolvat omorul comis acum aproape cinci decenii. Iată cum.

O crimă comisă acum 46 de ani s-a rezolvat cu un pahar de cafea, aruncat la gunoi. Cum a fost posibil

Vreme de 46 de ani, nimeni nu a știut cine i-a luat viața unei tinere de doar 19 ani, pe nume Lindy Sue Biechler. Până acum, de curând. Cu ajutorul ADN-ului prelevat dintr-un pahar de cafea, anchetatorii au reușit să acuze un bărbat din Pennsylvania de înjunghierea tinerei, în 1975, a scris CNN.

În ziua când a fost ucisă, se presupune că Lindy Sue Biechler abia ajunsese acasă de la magazin, deoarece cumpărăturile ei erau încă pe masa din sufragerie. Când mătușa și unchiul ei au găsit-o, tânăra avea un cuțit înfipt în gât și răni pe aproape tot trupul, în piept, abdoment și spate. În total, fata avea 19 răni pe corp, făcute cu două cuțite diferite. Tot presa internațională a scris că ucigașul a agresat-o sexul pe tânără după ce a ucis-o.

La acel moment, anchetatorii nu au reușit să dea de individul care a comis fapta cumplită, deși au avut mai multe piste și au eliminat mai mulți suspecți de pe listă. În cele din urmă, undeva în 202o, un bărbat pe nume David Sinopoli a fost identificat ca fiind principalul suspect după ce dosarul a fost preluat de detectivii care se ocupă de crimele nerezolvate, a relatat presa internațională.

Așa se face că anchetatorii l-au urmărit pe suspect și au prelevat un pahar de cafea pe care acesta l-a aruncat într-un coş de gunoi dintr-un aeroport. Probele ADN prelevate de pe paharul de cafea au fost comparate cu probele ADN prelevate din lichidul seminal de pe lenjeria intimă a victimei, probe ce au fost păstrate de-a lungul anilor. Astfel, anchetatorii au descoperit că suspectul pe care îl urmăresc este criminalul din 1975. Bărbatul are acum 68 de ani, ceea ce înseamnă că în momentul în care a ucis-o pe tânără avea 22 de ani. El a fost arestat la domiciliul lui acum câteva zile și urmează să fie tras la răspundere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro