Redactia.ro
Home » Știri » Crimă șocantă la Cluj! O femeie și-a ucis soțul de față cu mezinul familiei. Bărbatul o scosese pe semnătură de la Psihiatrie

Crimă șocantă la Cluj! O femeie și-a ucis soțul de față cu mezinul familiei. Bărbatul o scosese pe semnătură de la Psihiatrie

Crimă șocantă la Cluj

Crimă șocantă la Cluj! O femeie și-a ucis soțul de față cu mezinul familiei. Bărbatul o scosese pe semnătură de la Psihiatrie. Iată detaliile!

O femeie și-a ucis soțul de față cu mezinul familiei

Într-un eveniment tragic care a avut loc recent în județul Cluj, o crimă șocantă a avut loc într-o familie aparent obișnuită. O femeie i-a luat viața soțului ei într-o explozie de violență, iar mezinul familiei, în vârstă de doar trei ani, a fost martorul nefericit al acestei scene înfricoșătoare. Cei doi soți aveau împreună trei copii.

Familia locuia într-un cartier rezidențial din localitatea Dezmir, în apropiere de Cluj-Napoca, iar bărbatul, în vârstă de 37 de ani, era marinar și petrecea mult timp departe de casă și copiii lui. Această absență prelungită pare să fi avut un impact negativ asupra relației lor. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi surprins soțul pe neașteptate, atacându-l mortal într-un moment de furie, potrivit dcnews.ro.

Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin

Tragedia s-a desfășurat în propria lor locuință. Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin, care a observat trupul neînsuflețit al bărbatului în curtea familiei și a sunat imediat la serviciile de urgență.

Vecinii au povestit că femeia implicată în această crimă avea un comportament neobișnuit în ultima perioadă. Cu aproximativ trei săptămâni înainte de tragedie, ea ar fi furat două mașini și le-ar fi condus într-un câmp. Incidentul a fost interpretat drept un semnal de avertizare asupra unei stări mentale instabile, dar nimeni nu se aștepta la un act atât de violent și tragic.

După descoperirea cadavrului, autoritățile au desfășurat o anchetă amănunțită în locuința familiei. Au fost colectate probe și declarații pentru a se înțelege în profunzime circumstanțele în care a avut loc acest act înfiorător.

Bărbatul o scosese pe semnătură de la Psihiatrie

Se pare că nu este prima dată când femeia a manifestat un comportament agresiv. Cu câteva săptămâni înainte de tragedie, ea a fost internată într-o unitate de psihiatrie pentru o scurtă perioadă de timp. Cu toate acestea, soțul ei a decis să o elibereze, semnând pentru externarea sa. În prezent, cei trei copii ai cuplului au fost încredințați unor rude, în timp ce femeia a fost reținută de autorități, conform aceleași surse.

 

Sursa foto: dcnews.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: