Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul celor doi bătrâni de la Timișoara a dezvăluit totul! A recunoscut motivul care l-a determinat să îi ucidă

Criminalul celor doi bătrâni de la Timișoara a dezvăluit totul! A recunoscut motivul care l-a determinat să îi ucidă

Criminalul celor doi bătrâni de la Timișoara a dezvăluit totul! A recunoscut motivul care l-a determinat să îi ucidă

Criminalul celor doi bătrâni de la Timișoara a dezvăluit totul! A recunoscut motivul care l-a determinat să îi ucidă. Iată detaliile!

Criminalul celor doi bătrâni de la Timișoara a dezvăluit totul

Criminalul celor doi bătrâni de la Timișoara a dezvăluit toată povestea! Motivul pentru care i-a ucis este legat de datorii și înșelăciune.

Principalul suspect, Andrei Minda, în vârstă de 38 de ani, a fost capturat de polițiști în această noapte și a recunoscut faptele sale. În timpul interogatoriului, el a dezvăluit autorităților tot ce s-a întâmplat și motivul său pentru a-i ataca pe cei doi bătrâni.

Conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN, se pare că Andrei Minda a locuit în apartamentul de lângă cei doi bătrâni, în calitate de chiriaș. Pe parcursul acestei perioade, el a acumulat o datorie semnificativă de câteva mii de lei, restanță la întreținere.

Bătrâna era administratorul clădirii și a încercat să-l ajute, contribuind cu bani din buzunarul ei pentru a acoperi datoriile lui. Însă, într-o noapte, Andrei a părăsit furtunos apartamentul și nu s-a mai întors, lăsând-o pe femeie cu paguba.

Pe lângă aceasta, suspectul se împrumutase de mai multe ori de la cei doi bătrâni, însă nu a returnat niciodată sumele împrumutate.

Aceste datorii neachitate și sentimentul de înșelăciune au condus la un sentiment de furie și răzbunare în sufletul lui Andrei Minda. Acesta a recunoscut că se drogase înainte de a comite crima și că era conștient de programul în care femeia colecta banii de întreținere ai locatarilor.

Cu aceste informații, el a hotărât să intre peste cei doi bătrâni și să îi atace pentru a-și recupera datoriile sau a-și răzbuna așa-zisele nedreptăți. Astfel, Andrei i-a înjunghiat pe bătrâni și i-a bătut crunt în locuința lor.

Anchetatorii au descoperit că din casa bătrânilor lipseau peste 12.000 de lei, bani pe care, cel mai probabil, femeia îi încasase în calitate de administrator al blocului.

Acum, Andrei Minda va trebui să răspundă în fața legii pentru crimele săvârșite, iar motivul său sinistru va fi cercetat în detaliu de către instanță.

Andrei Minda a fost reținut noaptea trecută

După o intensă operațiune de căutare care a durat două zile, polițiștii au reușit să captureze bărbatul în cursul nopții trecute. Conform informațiilor preliminare, se pare că acesta nu a opus rezistență:

„În urmă cu câteva minute, colegii mei l-au depistat și l-au reținut pe bărbatul în cauză, pe prezumtivul autor al tragediei din Timișoara. 

În acest moment nu putem da foarte multe informații, sunt activități în derulare. Ceea ce este important este faptul că principalul suspect în cazul acestui omor, acestui dublu omor, se află în custodia polițiștilor.

Din datele pe care le deținem la acest moment, bărbatul nu a opus rezistență. Acesta a fost imobilizat conform procedurilor legale.

În acest moment urmează a fi condus la audieri unde se va administra și probatoriul necesar în această cauză și cu siguranță procurorul de caz, întrucât este o infracțiune de omor, competența se află la procuror, cu siguranță procurorul de caz, în urma administrării probatoriului și bineînțeles în urma audierilor și a celorlalte probe, va dispune și măsurile legale în acest caz”, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR, la Antena 3 CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: