Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul de la Bran a fost vrăjit înainte să comită fapta! Ce le-a mărturisit anchetatorilor în ultimul ceas

Criminalul de la Bran a fost vrăjit înainte să comită fapta! Ce le-a mărturisit anchetatorilor în ultimul ceas

Biletul de adio al criminalului din Bran: „Mama a ajuns în Rai, dar eu voi ajunge în Iad”

Criminalul de la Bran a fost vrăjit înainte să comită fapta! Iată ce le-a mărturisit anchetatorilor în ultimul ceas, chiar înainte să fie capturat, prin intermediul unui bilet!

Criminalul de la Bran a fost vrăjit înainte să comită fapta?

Anchetatorii iau în calcul și ipoteza unui al doilea suspect în cazul crimei de la Bran, în urma căreia, Nicu Pepene și Alexandra s-au dus la cele veșnice. Autoritățile au găsit în locuința victimelor amprente și urme de încălțăminte care aparțin unei persoane necunoscute. Astfel, s-a solicitat expertiza probei ADN, pentru a stabili dacă criminalul a avut sau nu un complice.

Criminalul de la Bran, vecin și văr cu victima Nicu Pepene, a ajuns după gratii, după ce i-a omorât cu brutalitete pe vecinii săi.  Judecătorii au emis marți un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui, fiind cercetat pentru omor calificat și violare de domiciliu.

Anchetatorii au găsit în casa criminalului un bilet incriminator, scris după ce a comis atrocitatea, chiar înainte de a fi capturat:

„A fost găsit un bilet scris pe o foaie față-verso în care erau consemnate diverse lucruri, dar ceea ce i-a atras atenția procurorului era referirea la mama sa care a ajuns în rai și că el va ajunge în iad”, a informat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Radu, potrivit mytex.ro.

Acesta face referire în scrisoare și la vrăjitorie, spunând că victimele i-au făcut vrăji care l-au împins către fapta comisă:

„Face referiri la divinitate, în mai multe rânduri. Invocă că i s-ar fi făcut vrăjitorii și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji. Conținutul pe care îl cuprinde, el folosește timpul trecut, ceea ce pe mine personal mă duce cu gândul că a fost scris postfactum”, declară Radu Adrian, prim procuror Parchetul Tribunalului Brașov.

Totodată, în faţa procurorului criminalul a afirmat că are un istoric de boli psihice:

„A încercat să justifice (fapta – n.r), în acest context a fost afirmaţia”,  a transmis procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Ce le-a spus autorul crimei de la Bran anchetatorilor?

Suspectul crimei de la Bran a fost capturat și anchetat în fața autorităților. Acesta și-a recunoscut fapta. Acesta i-a lovit cu cuţitul pe Nicu şi Alexandra, consecință a bolii psihice de care suferă, susține el. Totuși, bărbatul infirmă că i-ar fi agresat cu toporul, relatează News. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au făcut în această dimineaţă, clarificări.

Anchetatorii au intrat în casa suspectului după ce au obţinut un mandat, iar acesta s-a refugiat în podul casei, cu un cuţit, ameninţând că se omoară şi chiar zgâriindu-se cu cuţitul pe care îl avea în dotare.

Între Nicu Pepene şi suspectul de crimă exista un litigiu la Judecătoria Zărneşti privind grăniţuirea. În urmă cu ceva timp, suspectul reclamase la Poliţie familia victimei pe motiv că îi încalcă proprietatea, reclamaţiile fiind clasate de către autorități. Totodat, La Judecătoria Zărneşti se afla un proces civil în care cei doi se judecau pe tema graniţei dintre curţile celor doi veri, iar în luna martie procesul avea stabilit termenul de judecată.

Potrivit procurorilor, la locul faptei au fost găsite probe materiale, nu şi autorul, care a plecat după atrocitatea comisă. Anchetatorii au obţinut ulterior mandat de percheziţie pentru a intra în locuinţa suspectului de crimă, vecin și văr cu victimele. Tatăl suspectului le-a deschis anchetatorilor uşa, în timp ce suspectul s-a refugiat în pod.

„A avut loc o negociere, cei de la acţiuni speciale au un om pregătit pentru astfel de situaţii şi negocierile au fost şi s-au terminat lucrurile fără acte victime. În faţa negociatorului a cedat, a înţeles probabil”a declarat procurorul Adrian Radu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

În cele din urmă, suspectul, rudă cu victimele, a fost scos în cătușe din locuință și dus în arest. Bărbatul a fost anchetat ore în șir și va rămâne în arest până la terminarea anchetei.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: