Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul de la Caracal ar avea un plan secret. E bănuit că primeşte sfaturi ascunse. Există mai mult de 2 victime?

Criminalul de la Caracal ar avea un plan secret. E bănuit că primeşte sfaturi ascunse. Există mai mult de 2 victime?

Gheorghe Dincă, ucigaşul de la Caracal, este bănuit de avocaţi că ar avea un plan secret, prin care vrea să scape cu numai 2 crime recunoscute (Alexandra şi Luiza).

Gheorghe Dincă este sfătuit de cineva, are o tehnică bine stabilită şi cineva îl învaţă în timp util, declară avocatul familiei Luizei Melencu. Tonel Pop crede că Dincă urmăreşte închiderea cazului cu două victime.

Avocatul spune că acest Gheorghe Dincă este bănuit că ar fi comis mai multe de două crime.

Din punctul meu de vedere această declaraţie a inculpatului, de data aceasta sinceră sau cel puţin parţial sinceră, în sensul în care ne-a condus la un cadavru fie chiar şi incinerat are scopul de a bloca cercetările, pe ideea că sunt două fete, dosarul este pornit pe două victime. În momentul în care se poate dovedi că cele două victime sunt decedate se poate ridica problema să nu se mai sta pe aici, în curte, să nu se mai facă alte cercetări. Din punctul meu de vedere tactica acestui inculpat este ca în momentul în care are două victime cel puţin recunoscute există pericolul să se închidă cercetările Nici noi, nici opinia publică nu cred că este normal să ne oprim aici. Anchetatorii nu au spus că s-ar opri aici„, a spus avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop.

Organele în drept au făcut o tabără în care sunt mai mulţi specialişti în diverse domenii, inclusiv informatică. Au venit cu generatoare de curent, cu toate dotările, cu imprimante şi cu tot ce se poate. (…) Se fac şi percheziţii informatice„, a adăugat avocatul. Noi căutări în pădurea de la marginea Caracalului, unde luni s-a găsit un sac cu oase şi cenuşă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: