Redactia.ro
Home » Homepage » Criminalul de la Lacul Morii a fost prins la 33 de ani după comiterea crimei. Se afla bine mersi în Germania

Criminalul de la Lacul Morii a fost prins la 33 de ani după comiterea crimei. Se afla bine mersi în Germania

Kumarasamy Navaneethan a fost prins la 33 de ani după ce a ucis un om.

Kumarasamy Navaneethan, cunoscut ca Ucigașul de la Lacul Morii, condamnat în 1991 la 19 ani de închisoare pentru o crimă șocantă, a fost adus în România, după 33 de ani. Autoritățile germane au colaborat cu Biroul Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – I.G.P.R., iar bărbatul de 52 de ani, originar din Sri Lanka, a fost depistat în Moers, Germania.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Potrivit Poliției Române, pe data de 14 octombrie 2013, Biroul Sirene România a introdus o semnalare în Sistemul de Informații Schengen, solicitând arestarea lui Kumarasamy Navaneethan în baza unui mandat european de arestare emis de către Tribunalul București pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Crima înfiorătoare pentru care a fost condamnat s-a petrecut în decembrie 1991. Navaneethan l-a ucis pe un cetățean străin în locuința sa din București, l-a legat și înfășurat într-un covor, apoi a transportat cadavrul în cartierul Crângași, unde l-a aruncat în Lacul Morii.

Ucigașul a fost prins în Germania

Biroul Sirene România a desfășurat o colaborare eficientă cu omologii germani pentru a identifica locația exactă a bărbatului, iar acesta a fost depistat și arestat în Germania. Arestarea s-a făcut în baza mandatului european de arestare emis de autoritățile române pentru infracțiunea de omor.

„La data de 14 octombrie 2013, Biroul Sirene România a introdus o semnalare în Sistemul de Informații Schengen pe numele bărbatului, cetățean srilankez, solicitându-se arestarea acestuia în vederea predării, în baza unui mandat european de arestare emis de către Tribunalul București, pentru săvârșirea infracțiunii de omor”, potrivit Poliției Române.

Kumarasamy Navaneethan va fi adus în fața justiției române pentru a-și ispăși pedeapsa pentru crima comisă acum 33 de ani, marcând astfel finalul unei lungi perioade de fugă de răspundere penală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: