Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul din Berceni a fost adus în fața judecătorilor din București. Astăzi se va decide ce se va întâmpla cu Marcel Șerbuc, cel care a ucis o adolescentă de 12 ani

Criminalul din Berceni a fost adus în fața judecătorilor din București. Astăzi se va decide ce se va întâmpla cu Marcel Șerbuc, cel care a ucis o adolescentă de 12 ani

GALERIE FOTO (2)

Marcel Ilie Șerbuc, un individ în vârstă de 37 de ani, se va confrunta cu justiția astăzi, pe 22 ianuarie 2024, la Tribunalul București, unde va fi judecat pentru presupusa crimă asupra fiicei de 12 ani a concubinei sale. Evenimentele ce au condus la această zi fatidică au fost marcate de detalii cutremurătoare și dezvăluiri uluitoare.

Ultimele informații furnizate despre acest caz indică faptul că Marcel Ilie Șerbuc, principalul suspect în uciderea fetiței de 12 ani, ar fi recunoscut crima în fața procurorilor, conform unor surse judiciare credibile. Conform declarațiilor sale, individul susține că a fost atacat de către minora de 12 ani și că a acționat în legitima apărare. Această mărturisire zguduie opinia publică și adaugă un element controversat în dosarul deja șocant.

Criminalul din Berceni este dus în fața judecătorilor

Avocatul familiei victimei afirmă că inculpatul riscă să primească o pedeapsă extrem de aspră, posibil detenție pe viață, în urma comiterii crimei oribile. Marcel Ilie Șerbuc, care și-a ucis fiica vitregă și a ascuns trupul acesteia într-o canapea, a fost extrădat din Olanda, țara în care încercase inițial să fugă de răspundere.

„Mâine la Tribunalul București începe procesul criminalului din Berceni care presupus ar fi omorât pe fetita concubinei si mai apoi a ascuns-o sub o canapea. Ora programata este 9:00 iar Șerbuc Marcel ar trebui sa fie adus de la penitenciarul de maximă siguranță în instanța de judecată. Intuiesc ca Marcel Șerbuc o să meargă pe o recunoaștere totală având în vedere și poziția lui din urmărirea penală”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Marcel Șerbuc a ucis-o pe fiica sa vitregă

Inițial, s-a crezut că persoana decedată era o femeie, însă expertiza efectuată la Institutul Național de Medicină Legală (INML) a dezvăluit că victima era o minoră de 12 ani. Identificarea a fost posibilă prin compararea profilului genetic al cadavrului cu cel al tatălui fetei, tată biologic care a semnalat dispariția fiicei sale la începutul lunii mai.

Fata trăia în chirie alături de mama sa și concubinul acesteia, într-un apartament situat în cartierul Berceni din Sectorul 4 al Capitalei. Într-un context dramatic, mama fetei și concubinul acesteia au plecat din țară cu o lună în urmă. Femeia a fost identificată ulterior în Catalunya, Spania, după ce colegii săi de muncă de la o fermă au confruntat-o, iar ulterior a fost adusă în țară pentru a fi audiată. Surprinzător, procurorii au decis să o elibereze pe mama fetiței ucise, adăugând un alt aspect controversat și tensionat în această poveste tulburătoare.

Colaborarea eficientă dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos a condus la identificarea lui Marcel Ilie Șerbuc prin intermediul unei operațiuni ENFAST. Acest bărbat de 37 de ani era urmărit la nivel internațional pentru acuzații de omor, iar eforturile comune au dus la capturarea sa și aducerea în fața justiției române.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: