Redactia.ro
Home » Monden » Crina Abrudan își umple pușculița cu banii de la Survivor! Cât primește fosta prezentatoare pentru fiecare zi de concurs

Crina Abrudan își umple pușculița cu banii de la Survivor! Cât primește fosta prezentatoare pentru fiecare zi de concurs

crina abrudan

Concursul Survivor continuă la PRO TV, iar în tabăra Faimoșilor au sosit ajutoare. Este vorba despre cea mai nouă concurentă, nimeni alta decât fosta prezentatoare a știrilor sportive, Crina Abrudan. Suma ireală pe care o primește pentru o singură zi de competiție.

Câți bani câștigă Carmen Abrudan pentru participarea la Survivor

Crina Abrudan s-a alăturat Faimoșilor și încearcă să demonstreze că merită premiul cel mare. Competiția este una acerbă, iar probele nu sunt unele ușoare. Cu toate acestea, vedeta este motivată nu doar de susținerea familiei și a telespectatorilor, ci și de gândul că primește un salariu frumușel pentru timpul petrecut în Republica Dominicană.

Fiecare concurent a negociat cu cei de la PRO TV ce sumă va încasa pentru participarea în concurs. Crina nu a făcut excepție. Conform Fanatik, Crina Abrudan primește între 1700 și 2000 de euro pe lună, adică aproximativ 250-300 de euro zilnic. Rămâne de văzut cât de mult va reuși să rămână în competiție fosta prezentatoare.

Carmen Grebenișan este plătită regește

Crina Abrudan nu câștigă atât de mult la Survivor, în comparație cu alți Faimoși. Se pare că Vica Blochina a stabilit cu cei de la trustul PRO TV să primească 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Ținând cont că Vica a rezistat 4 săptămâni în jungla din Republica Dominicană, onorariul pe care l-a încasat a fost unul de 12.000 de euro, sumă frumușică!

Din rândul echipei Faimoșilor, influencera Carmen Grebenișan este cea care este plătită cu cea mai mare sumă de bani. Conform celor de la Cancan, Carmen Grebenișan primește nu mai puțin de 5.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o petrece în concurs!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: