Redactia.ro
Home » TV » Crina Abrudan revine în televiziune! La ce post va prezenta știrile

Crina Abrudan revine în televiziune! La ce post va prezenta știrile

GALERIE FOTO (3) Crina Abrudan

Crina Abrudan a anunțat că va reveni la pupitrul știrilor sportive după șapte ani de pauză. Cu ce post a semnat prezentatoarea. 

Crina Abrudan revine în televiziune

Au trecut mai bine de șapte ani de când Crina Abrudan a decis să renunțe la televiziune. Vedeta prezenta știrile sportive la Antena 1 și a preferat să nu mai bată palma cu alte trusturi de presă. Asta până acum. Chiar dacă a părăsit pupitrul știrilor sportive de la Antena 1 în 2013, Crina Abrudan revine cu forțe proaspete. Frumoasa blondină tocmai a semnat un contract cu postul de televiziune Prima TV, care a fost cumpărat recent de Look TV.

Crina Abrudan va prezenta știrile sportive de la Prima TV în weekend. Colegul ei va fi fostul rugbyst Florin Căruceru, cel care le va aduce la cunoștință telespectatorilor cele mai importante informații din sport, de luni până vineri, scrie stiridirecte.ro.

După ce a părăsit trustul Intact, acum șapte ani, Crina Abrudan s-a concentrat pe viața personală, s-a dedicat relației și și-a achiziționat un apartament într-un compelx rezidențial de lângă București, pe care l-a amenajat singură, exact așa cum și-a dorit

Ce a făcut Crina cât a lipsit de la TV

În toți acești ani, Crina Abrudan s-a schimbat enorm și a trecut prin mai multe transformări majore din punct de vedere estetice. După ce și-a dat demisia de la Antena 1, Crina Abrudan s-a axat mai mult pe partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri.

”Sunt la mare? Nu, nu sunt la mare, pare din postări, dar nu sunt la mare. Muncesc, nu stau la plajă. Am stat două luni la plajă, m-am odihnit, acum o iau de la capăt cu șantierul. Game Over ca să zic așa. Locul meu de joacă pentru copii a ajuns la un capăt de drum, e facem cu el? Îl demontăm și îl închidem. Nu avem ce să facem din moment ce este foarte posibil ca din septembrie ca cei mici să nu înceapă școala, este clar și logic că un loc de joacă pentru copii nu va funcționa în viitorul apropiat. Și cum este o chirie de plătit și cheltuieli, nu avem ce să facem. E mai bine. Era momentul să intru într-un șantier”, a povestit Crina în urmă cu câteva luni.

Crina Abrudan are tot ce-și poate dori, iar la 42 de ani, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 arată senzațional. Crina nu-și arată vârsta, conform reprezentanților sexului tare, care întorc capul după ea, atunci când o zăresc pe stradă.

Blondina are un trup parcă tras prin inel, tonifiat și ferm, ca ceva ca al unei puștoaice de 16 ani. În luna iulie a acestui an, Crina Abrudan a făcut furori pe litoralul românesc, atunci când și-a etalat trupul de zeiță pe nisipul patriei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: