Redactia.ro
Home » Monden » Crina Abrudan și-a umplut buzunarele cu banii primiți la Survivor. Cât a încasat pentru doar o lună de concurs

Crina Abrudan și-a umplut buzunarele cu banii primiți la Survivor. Cât a încasat pentru doar o lună de concurs

crina abrudan

Competiția din Republica Dominicană continuă la PRO TV. Războinicii și Faimoșii se duelează pentru marele premiu și trec prin probe dificile, care le pun tăria fizică și psihică la încercare. Eforturile, însă, au fost răsplătite pe măsură dacă aruncăm o simplă privire la suma de bani pe care aceștia au încasat-o pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Iată, spre exemplu, cât a primit Crina Abrudan pentru doar o lună de participare la concurs.

Cât a primit Crina Abrudan pentru patru săptămâni în Republica Dominicană

Crina Abrudan, membră a echipei Faimoșilor, a părăsit competiția după doar o lună petrecută în concurs. Fosta prezentatoare este recunoscătoare pentru experiența pe care a trăit-o și nu regretă că a avut curajul de a păși în jungla din Republica Dominicană. În plus, și recompensa financiară pe care a primit-o nu a fost una deloc de neglijat. Conform celor de la Cancan, Crina Abrudan a negociat cu trustul de pe Pache Protopopescu să primească săptămânal 200 de euro. Patru săptămâni petrecute de Crina departe de familie echivalează cu suma de opt mii de euro!

Desigur, alte vedete au primit chiar și mai mulți bani. Spre exemplu, Vica Blochina a primit pentru fiecare săptămână câte 3000 de euro, iar Carmen Grebenișan nici mai mult, nici mai puțin de 5000 de euro! Jorge nu a fost la fel de bine plătit în comparație cu ceilalți colegi de echipă și a primit săptămânal doar o mie de euro, potrivit aceleiași surse pe care am menționat-o anterior.

Războinicii nu sunt la fel de bine plătiți

Fiecare concurent care participă la Survivor a negociat înainte de a pleca în Republica Dominicană suma de bani pe care o va primi pentru fiecare săpătămână petrecută în competiție.

Dacă vedetele sunt plătite cu sume fabuloase, războinicii primesc mai puțini bani, însă nici salariile lor nu sunt deloc de neglijat. Spre exemplu, războinicul Andrei Neagu a plecat acasă mai bogat cu aproximativ 5.500-7.000 de euro, ținând cont că pentru fiecare săptămână petrecută în concurs Războinicii primesc 1.000 sau 1.500 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: