Redactia.ro
Home » Monden » Crina Matei, mamă pentru prima dată, la 51 de ani Prima imagine cu fetița adoptată de actriță FOTO

Crina Matei, mamă pentru prima dată, la 51 de ani Prima imagine cu fetița adoptată de actriță FOTO

GALERIE FOTO (2)

Crina Matei, mamă pentru prima dată, la 51 de ani. Iată prima imagine cu fetița adoptată de actriță!

Crina Matei, mamă pentru prima dată, la 51 de ani

Crina Matei, cunoscuta actriță și cântăreață în vârstă de 51 de ani, a ales să împărtășească lumii întregi bucuria adopției. Această veste i-a surprins pe mulți, deoarece vedeta a preferat să păstreze acest moment delicat în intimitatea sa. .

Crina Matei a devenit mamă pentru prima dată prin intermediul adopției. Chiar dacă actrița nu a făcut public acest lucru la momentul respectiv, ea a fost însoțită de o puternică susținere din partea familiei și a celor apropiați. Cu o discreție admirabilă, Crina a hotărât să țină evenimentul departe de ochii publicului, pentru a-i oferi micuței Charlotte un început de viață lipsit de presiune mediatică.

Prima imagine cu fetița adoptată de actriță

Recent, Crina Matei a dezvăluit prima imagine cu micuța ei, pe nume Charlotte, într-un gest emoționant pentru toți cei care o urmăresc. În imaginea postată recent pe platforma sa de socializare Instagram, Charlotte poate fi văzută așezată într-un scaun special pentru mașină, îmbrăcată corespunzător sezonului rece. Gestul mamei sale a fost întâmpinat cu bucurie de către admiratorii săi, care au aplaudat decizia actriței de a împărtăși această bucurie cu lumea.

În mesajul postat alături de imagine, Crina Matei a scris:

„Fiecare călătorie a micuței mele este sigură, distractivă și confortabilă”, este o parte din mesajul scris de Crina Matei în dreptul fotografiei.

Acest cuvinte sugerează grija și dragostea deosebită pe care Crina o acordă fiicei sale, garantându-i un mediu cald și protejat în fiecare moment al zilei.

Această adopție a reprezentat pentru Crina Matei o experiență profundă și emoționantă. În ciuda reticenței de a dezvălui detalii despre adopție la momentul respectiv, Crina a mărturisit că gestul său a fost unul determinat de dragostea și responsabilitatea față de Charlotte și de dorința de a oferi micuței o familie iubitoare.

Sursa foto: libertatea.ro

Charlotte, botezată de unsprezece perechi de nași

Crina Matei a ales cu grijă nașii pentru fetița sa, optând pentru unsprezece perechi de nași care să contribuie la creșterea și îngrijirea micuței Charlotte.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru Antena Stars, Crina Matei a mărturisit:

„Este un subiect pe care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta.

Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment și atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie”.

Sursa foto: Fanatik.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: