Redactia.ro
Home » Homepage » Cristi avea 44 de ani și era pompier. În timpul unui meci de fotbal, el a căzut secerat la pământ și nu a mai putut fi salvat. Doi copii vor crește fără tată

Cristi avea 44 de ani și era pompier. În timpul unui meci de fotbal, el a căzut secerat la pământ și nu a mai putut fi salvat. Doi copii vor crește fără tată

GALERIE FOTO (3)

Un pompier din Gorj a suferit un deces neașteptat în timp ce se afla pe terenul de fotbal. Bărbatul s-a prăbușit sub privirile colegilor săi și, din nefericire, nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de către echipa medicală ajunsă la fața locului.

Cristi, de profesie pompier, s-a prăbușit la pământ în timpul unui meci de fotbal. Nimeni nu l-a putut salva

Comunitatea pompierilor din Gorj trece printr-o perioadă de doliu după ce un coleg de-al lor a decedat brusc, în urma unei simple partide de fotbal cu prietenii, desfășurată pe un teren sintetic din oraș. Cristi avea 44 de ani, era căsătorit și avea doi băieți.

Specialiștii legiști au ajuns la concluzia că bărbatul a suferit un atac de cord. Cristi Crețescu, pompier la Petrom avea o stare de sănătate bună, fiind nefumător și abținându-se de la consumul de alcool. În timpul meciului, la un moment dat, s-a simțit rău, a părăsit terenul și s-a prăbușit la pâmânt.

Sursă foto Fanatik

„Era un băiat nemaipomenit. Nu bea, nu fuma, nu avea probleme. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat. Știu că i s-a făcut rau brusc, după meci, a căzut și nu a mai putut fi salvat.

A fost și la echipa locală de fotbal din Turburea. Era pompier la petrol”, a declarat primarul din Turburea, Ion Bîrcă.

Trecerea la cele veșnice a lui Cristi Crețescu survine la doar o lună distanță de la decesul unui alt pompier, Viorel Bornaz, din Bârlad, care a suferit un atac de cord în timpul unui picnic. La momentul tragic, bărlădeanul avea numai 38 de ani.

Într-o sâmbătă a lunii septembrie, Viorel Bornaz se afla în mijlocul familiei și a colegilor săi în timpul unei plimbări în natură, în zona Cotu-Negru, când, fără a prezenta antecedente medicale, a suferit un stop cardio-respirator.

Alți doi pompieri au murit într-o manieră similară în cursul acestui an

Colegii pompieri au efectuat manevre de resuscitare imediat, iar bărbatul a fost readus la viață pentru o scurtă perioadă, dar ulterior a suferit un al doilea stop cardio-respirator. Această tragedie este cu atât mai tulburătoare cu cât Viorel Burnaz se pregătea să devină tată în luna decembrie.

La Cluj, un alt pompier, sergentul major Roberto Berci, în vârstă de doar 24 de ani, a pierit în acest an. Născut în 1999, el era un absolvent recent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu” Boldești și fusese repartizat ca pompier militar în cadrul Detașamentului Dej.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini