Redactia.ro
Home » Știri » Cristi Borcea a ajuns în stare gravă la spital! Ce a pățit fostul șef de la Dinamo

Cristi Borcea a ajuns în stare gravă la spital! Ce a pățit fostul șef de la Dinamo

Cristi Borcea a ajuns în stare gravă la spital! Ce a pățit fostul șef de la Dinamo

Cristi Borcea a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu puțin timp. Acesta a fost internat la Spitalul Floreasca din București, unde medicii fac toate eforturile pentru a-l stabiliza.

Cristi Borcea a ajuns în stare gravă la spital

Starea de sănătatea a lui Cristi Borcea este una foarte gravă. Se pare că fostul șef de la Dinamo a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.

Cristi Borcea a ajuns în stare gravă la spital! Presa a speculat că ar fi vorba despre COVID-19, însă reporterii spynews.ro au aflat din surse medicale că afaceristul nu ar fi infectat cu noul coronavirus, ci ar suferi de o altă patologie.

Potrivit sursei citate, Cristi Borcea a fost dus cu ambulanța, în stare foarte gravă și a fost intubat imendiat. El are nevoie de ventilație mecanică întrucât nu mai poate respira singur.

Cristi Borcea are nouă copii

Cristi Borcea este unul dintre cei mai implicați oameni din lumea fotbalului. Acesta și-a pus amprenta în fotbalul românesc încă de la începutul anilor 1990. A fost la conducerea echipei Dinamo, care la vremea respectivă a câștigat patru campionate, șase Cupe ale României, dar și două Supercupe ale României.

Cristi Borcea a ajuns în stare gravă la spital! Afaceristul are nouă copii din trei mariaje diferite. În prezent el este însurat cu Valentina Pelinel. Acesta declara, după retragerea sa din lumea fotbalului că vrea să se axeze pe familie.

„Vreau să-mi cresc familia, nu să conduc lumea. Întotdeauna m-a inspirat Napoleon Bonaparte. Mi-a plăcut istoria și am vrut să fac și eu lucruri mari, de când eram foarte tânăr. Totuși, îmi place viața, de aceea m-am retras din fotbal unde este stres continuu și din cauza căruia mi-am riscat viața atât de mult. Îi las pe alții să fie ei Napoleon Bonaparte la nesfârșit, să conducă lumea, eu nu mai vreau, am copii de crescut!”, a declarat fostul acționar dinamovist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: