Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea și-a serbat ziua de naștere în Maldive. Valentina Pelinel i-a pregătit o surpriză de proporții

Cristi Borcea și-a serbat ziua de naștere în Maldive. Valentina Pelinel i-a pregătit o surpriză de proporții

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, escapadă în Maldive.

Omul de afaceri Cristi Borcea a sărbătorit într-un mod deosebit împlinirea vârstei de 54 de ani într-o destinație exotică alături de soția sa, Valentina Pelinel. Cei doi au ales Maldive pentru a petrece momentul aniversar într-un cadru paradisiac, departe de agitația cotidiană.

Valentina Pelinel, model și soția lui Cristi Borcea, a pregătit o surpriză specială pentru partenerul ei de viață. Ea a împodobit plaja cu mai multe cartonașe pe care a scris declarații de dragoste, creând astfel o atmosferă romantică și intimă. Vedeta a împărtășit momentul pe rețelele de socializare, postând o fotografie de pe plajă și transmițând o urare emoționantă cu ocazia aniversării soțului său.

Valentina Pelinel, extrem de romantică cu partenerul ei

„Happy Birthday, my love! #thetwoofus #happybirthday #sea #sand #sun #blessings #unparallelednaturesbeauty” – a scris Valentina Pelinel în descrierea fotografiei, exprimându-și afecțiunea și urările cele mai bune pentru Cristi Borcea.

Această aniversare specială vine în contextul unei relații solide și profunde dintre cei doi. Din căsătoria lor, care a avut loc acum aproape șase ani, a rezultat trei copii – Milan și gemenele Rania și Indira. Chiar și în fața provocărilor și momentelor dificile, Valentina Pelinel a fost un sprijin de neclintit pentru Cristi Borcea.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel petrec în Maldive

Relatarea de la Maldive a fost întâmpinată cu entuziasm și susținere din partea fanilor, care au apreciat gestul romantic și au transmis urări de „La mulți ani” pentru omul de afaceri.

În cadrul unui podcast anterior, Cristi Borcea a subliniat loialitatea și sinceritatea soției sale, recunoscând că aceste calități au fost fundamentale în menținerea echilibrului și fericirii în viața lor. De-a lungul timpului, Valentina Pelinel a demonstrat că este dedicată familiei și că iubirea lor continuă să crească și să se întărească.

„Valentina e o femeie corectă, extrem de sinceră și loială. Adică eu i-am dat posibilitatea să se ducă în America (…) E vorba de respect. Eu eram la pușcărie și ea să se ducă la club, chiar dacă era la club cu fetele (…) Mi-a pus capac pentru că mă simt cel mai fericit, cel mai împlinit din toate punctele de vedere și cel mai liniștit”, a spus Cristi Borcea, în podcastul „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoroiu.

Sărbătorind într-un cadru idilic, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au transmis un mesaj de iubire și unitate, demonstrând că aniversările pot fi o ocazie minunată pentru consolidarea legăturilor și pentru a reflecta asupra frumuseții vieții împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: