Redactia.ro
Home » Monden » Cristi din Banat, cântărețul hit-ului „Ca o apă cristalină”, trece prin clipe extrem de grele. Cu ce probleme de sănătate se confruntă: „Am ajuns la spital…”

Cristi din Banat, cântărețul hit-ului „Ca o apă cristalină”, trece prin clipe extrem de grele. Cu ce probleme de sănătate se confruntă: „Am ajuns la spital…”

Cristi din Banat, cântărețul hit-ului „Ca o apă cristalină”, trece prin clipe extrem de grele. Cu ce probleme de sănătate se confruntă: „Am ajuns la spital...”

Cristi din Banat, cântărețul hit-ului „Ca o apă cristalină”, trece prin clipe extrem de grele. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă!

Cristi din Banat trece prin clipe extrem de grele.

Cristi din Banat, fostul cântăreț care a cucerit inimile publicului român cu hit-ul său „Ca o apă cristalină”, traversează o perioadă dificilă în prezent, confruntându-se cu probleme serioase de sănătate. Artistul, în vârstă de 41 de ani s-a stabilit în Spania de aproximativ 17 ani, dorindu-și o viață mai liniștită și departe de lumina reflectoarelor.

Recent, Cristi a fost nevoit să facă față unor provocări deosebit de complicate din cauza unor probleme grave la nivelul coloanei vertebrale. Aceste probleme l-au determinat să se retragă temporar din activitatea fizică și să-și orienteze eforturile către gestionarea unui magazin online pe care îl deține. Acest pas a fost luat cu regret, deoarece artistul a mărturisit că nu putea să continue activitatea obișnuită din cauza durerilor persistente.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă: „Am ajuns la spital…”

Cristi a dezvăluit că a ajuns la spital din cauza durerilor intense la coloană și că se află în așteptarea unui program pentru a efectua o investigație detaliată prin RMN. Cu toate acestea, lista de așteptare este lungă, iar artistul se confruntă cu provocări în a-și relua activitatea normală. El a subliniat importanța acestei investigații pentru a înțelege exact natura problemei sale de sănătate.

„Am avut și eu probleme de sănătate foarte grave, aveam blocaj la coloană și tot așa. Am ajuns la spital, eu nici nu puteam să stau să lucrez că mă durea foarte tare, eu am un magazin online și lucrez online, că fizic nu pot deocamdată. Am un tratament pentru spate, dar încă nu mi-am revenit. Aștept să-mi fac un RMN să văd exact ce problemă am, însă durează ceva până când ești programat. Eu mi-am făcut și asigurare privată prin medic privat și o să merg, că e gravă treaba, nu e de glumă”, a spus Cristi din Banat pentru Spynews.ro.

Pe lângă propria sa luptă cu sănătatea, artistul se confruntă și cu problemele grave de sănătate ale mamei sale. Anul trecut, Cristi se temea că ar putea să o piardă, dar situația s-a ameliorat temporar. Cu toate acestea, recent au apărut alte complicații legate de starea de sănătate a mamei sale.

„A fost mai bine o perioadă și văd că iar încep problemele de sănătate, dar sperăm să fie totul ok. Se simțea foarte rău, avea probleme cu anemia, i-au băgat sânge în corp, după care i-au găsit virus D, B, C. A făcut toate tratamentele, dar încă mai avem să facem analize, să vedem ce și cum. Are probleme grave cu stomacul, tot investigăm”, a mai spus artistul.

Cu toate acestea, Cristi din Banat rămâne optimist și speră că, în ciuda provocărilor de sănătate, atât el cât și mama sa vor trece cu bine peste aceste momente dificile. Fanii își exprimă susținerea și încurajările pentru artistul care a adus atât de multă bucurie și emoție cu melodia sa memorabilă „Ca o apă cristalină”.

 

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: