Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Mitrea a dezvăluit cu ce femeie din showbiz s-ar căsători! Nimeni nu se aștepta la răspunsul acesta

Cristi Mitrea a dezvăluit cu ce femeie din showbiz s-ar căsători! Nimeni nu se aștepta la răspunsul acesta

Cristi Mitrea a dezvăluit cu ce femeie din showbiz s-ar căsători! Nimeni nu se aștepta la răspunsul acesta

Cristi Mitrea a făcut o dezvăluire uluitoare în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță! Provocat de prezentator, acesta a mărturisit cu ce femeie din showbiz s-ar căsători. 

Cristi Mitrea a dezvăluit cu ce femeie din showbiz s-ar căsători! Nimeni nu se aștepta la răspunsul acesta

Cristi Mitrea este un luptător MMA, cunoscut pentru faptul că, în urma participării lui la emisiunea ”Burlăcița” a ajuns să aibă o relație cu Andreea Mantea și chiar să devină tătic după puține luni de relație. Deși povestea de iubire dintre ei nu a durat mult, se pare că acum, pe cei doi, îi leagă David, băiețelul pe care frumoasa prezentatoare de la Kanal D îl adoră.

Recent, Cristi Mitrea a fost invitat în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță și a fost provocat să intre într-un joc. Luptătorul MMA trebuia să aleagă din trei vedete de sex feminin, din showbiz-ul româmesc, cu care s-ar săruta, s-ar căsători și pe care ar refuza-o categoric. Astfel că, bărbatul nu stat mult pe gânduri și a făcut dezvăluirea!

Cristi Mitrea a fost nevoit să aleagă între Oana Roman, Oana Lis și Minodora. ”Aş vrea să mă pup cu Oana Roman. Oana Lis are deja casă… M-aş căsători cu Minodora”, a spus luptătorul MMA.

Andreea Mantea a făcut dezvăluiri șocante despre relația cu Cristi Mitrea

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au format, timp de șapte luni, o relație frumoasa după terminarea emisiunii ”Burlăcița”. Luptătorul MMA a fost cel care i-a cucerit inima prezentatoarei TV și au trăit momente intense, dar și unele mai puțin plăcute.

Prezentatoarea TV a mărturisit că a fost bătută de Cristi Mitrea, chiar și în momentul în care era însărcinată cu David, copilul pe care cei doi îl au împreună. De dragul băiețelului ei, Andrea Mantea nu a vrut să vorbească până acum despre chinurile la care a fost supusă. Vedeta, însă, a răbufnit după declarațiile făcute de Cristi Mitrea.

”A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. 

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înteleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui. (…)”, a declarat Andreea Mantea pentru Wowbiz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: