Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Mitrea, discuție ca între adulți cu fiul său: ”Nu sunt fericit”

Cristi Mitrea, discuție ca între adulți cu fiul său: ”Nu sunt fericit”

Cristi Mitrea, discuție ca între adulți cu fiul său: ”Nu sunt fericit”

Cristi Mitrea Şi Andreea Mantea s-au cunoscut la emisiunea „Burlăciţa”. Atunci, Andreea spera că îşi va găsi marea dragoste. Bărbatul alături de care să facă un copil şi să-şi întemeieze o familie. Au trăit o dragoste scurtă, dar pasional. Iar după ce s+au despărţit, Andreea a aflat că poartă în pântece copilul lui Cristi Mitrea. Tensiunile dintre cei doi au continuat, astfel tatăl copilului nu a fost alături de micuţ nici la naştere, nici în prima etapă din viaţa sa. De dragul lui David, lucrurile între Cristi Mitrea şi Adreea Mantea s+au mai liniştit. Acum, cei doi îi oferă copilului lor toată dragostea şi atenţia de care are nevoie.

Aşa se facă că într-o seară, cei doi bărbaţi ai casei au purtat prima lor discuţie serioasă, de oameni mari.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua umilită de familia lui Culiță Sterp

„Prima discuție serioasă ca între oameni mari… până la un moment dat ❤?? #genul programulu idramă #music credits mitrutz #david ❤”, a scris Mitrea pe Facebook, în mesajul ce însoțea un filmuleț în care apare alături de David.

Prima discuție ca între oameni mari…până la un moment dat ❤😂🙌 #genulprogramuluidrama #musiccreditmitrutz #david ❤

Publicată de Cristian Mitrea pe Miercuri, 26 septembrie 2018

„Spune-mi, de ce ești nefericit? Ai spus că ești nefericit. Cu ce să te ajut? Care este nefericirea ta? Să te fac fericit… Păi de ce nu ești fericit, iubitul meu?”, l-a întrebat Cristi pe fiul său.

„Nu știu”, a răspuns David. „Nu știi? Nu îți dai seama? Ce îți lipsește? Omul e nefericit când îi lipsește ceva”, i-a spus Mitrea.

„Îmi lipsește o fericire”, i-a explicat micuțul.

Cristi Mitrea, discuție ca între adulți cu fiul său: ”Nu sunt fericit”

„Îți lipsește o fericire? Dar fericirea asta crezi că are un nume? Păi și cum o cheamă pe fericirea asta?”, încearcă sportivul să-l determine pe fiul său să vorbească.

„Da. Iubire”, a mărturisit David.

„Cum, cum? Iubire? Dumnezeule… Și mai departe? Către cine se îndreaptă această iubire? Spune-mi cine e domnișoara în cauză și o să ne descurcăm, o să vină fericirea și pe drumul tău. Vrei să vin la grădiniță să vorbesc cu ea? Trebuie? hai la tata în brațe să vorbim ca oamenii mari. E mai mare ca tine? Te ignoră? te place? V-ați pupat?”, l-a descusut luptătorul de fiul său.

„Îhî”, a răspuns David tot trist.

„V-ați pupat? Și atunci de ce ai mutra asta? de ce nu ești fericit dacă te-ai pupat? înseamnă că și ea te-a pupat, înseamnă că e reciproc, înseamnă că împărtășește aceleași sentimente, înseamnă că există ceea ce tu spui că lipsește: iubire. Și atunci de ce simți tu că nu există?”, i-a mai spus Cristi Mitrea băiețelului, înainte ce acesta să fugă la desene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini