Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Mitrea lansează acuzații dure împotriva Biancăi Giurcă de la Insula Iubirii: „Copila aia…stă pentru casă și masă”

Cristi Mitrea lansează acuzații dure împotriva Biancăi Giurcă de la Insula Iubirii: „Copila aia…stă pentru casă și masă”

Cristi Mitrea lansează acuzații dure împotriva Biancăi Giurcă de la Insula Iubirii: „Copila aia...stă pentru casă și masă”

Cristi Mitrea lansează acuzații dure împotriva Biancăi Giurcă de la Insula Iubirii. Iată detaliile!

Cristi Mitrea lansează acuzații dure împotriva Biancăi Giurcă de la Insula Iubirii

Cristi Mitrea, cunoscut pentru participarea sa în diverse emisiuni TV, a stârnit controverse zilele acestea prin acuzațiile grave aduse Biancăi Giurcă, concurenta emisiunii „Insula Iubirii” de la Antena 1. Vedeta PRO TV și-a exprimat nemulțumirea față de comportamentul tânărului cuplu și a criticat în mod aspru atitudinea concurentei.

În urma difuzării sezonului cu numărul 7 al emisiunii, Cristi Mitrea a venit cu comentarii dure la adresa tinerelor participante, afirmând că acestea ar fi mai multe ispite decât femeile angajate special pentru a atrage bărbații. Aceste acuzații nu doar că au stârnit indignare, dar au atras și atenția asupra modului în care tânăra Bianca Giurcă a fost judecată de către fostul concurent.

Una dintre principalele acuzații aduse de Mitrea îl vizează pe iubitul Biancăi, Marius Moise. Potrivit lui Mitrea, Bianca ar fi alături de acesta doar pentru sursa sa de venit, sugerând că relația lor nu ar fi bazată pe sentimente sincere. Această afirmație a atras reacții negative din partea publicului, care a considerat că judecățile asupra unei relații private ar trebui evitate.

Mai mult decât atât, Cristi Mitrea a continuat să critice personalitatea Biancăi Giurcă, numind-o „copilă” și acuzând-o că nu are realizări notabile în viață

„Rolurile s-au inversat în sezonul acesta. Fetele care teoretic sunt concurente sunt, în viața privată, mai ispite decât ispitele și mai ipocrite decât ipocriții. E foarte multă falsitate. Se întâmplă să vedem niște tipare care sunt actuale, pentru că societatea de astăzi așa e.

Copila aia, care stă cu băiatul ăla de are tractoare, stă pentru casă și masă. Eu am zis. Despre asta e vorba, când nu ai un skill în viață, când nu ai o școală…”, a spus Cristi Mitrea despre Bianca Giurcă, în cadrul unei emisiuni TV, relatează cancan.ro.

Cu ce se ocupă, de fapt, Bianca Giurcă

De când a debutat pe micile ecrane, tânăra de 25 de ani, Bianca Giurcă, a fost adesea în centrul unor acuzații care o vizează pe plan profesional, sugerând că ar fi întreținută de către partenerul său, Marius Moise, având în vedere că ea nu are o meserie propriu-zisă. În contrast, Marius Moise, care o depășește cu 10 ani ca vârstă, este fermier. Cu toate acestea, Bianca Giurcă a răspuns ferm acuzațiilor și a afirmat:

„Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină. Mă întrețin de la 15 ani. În timpul liceului aveam două locuri de muncă, am luat și bacul, am făcut și o facultate. În prezent toate lucrurile pe care mi le doresc mi le plătesc SINGURĂ, plus de asta îmi ajut și familia”, a scris ea pe Instagram.

Mulți români visează la astfel de câștiguri financiare

Într-o încercare de a clarifica acuzațiile aduse la adresa sa, Bianca Giurcă, concurenta de la Insula Iubirii, a prezentat dovezi concludente pe rețelele de socializare. Ea a postat un extras de cont ce relevă faptul că a obținut, într-o perioadă de o lună, un impresionant venit de 13.164 de dolari din activitatea sa pe platforma TikTok.

Prin intermediul acestui extras de cont, Bianca a dorit să sublinieze că nu este o persoană dependență de partenerul său Marius Moise:

„Știu că e urât să vorbești despre bani, iar întotdeauna am evitat, dar m-am săturat de toate țațele care își dau ele cu părerea de ce am ales să accept eu niște lucruri în relația mea”, a adăugat concurenta de la Antena 1.

 

Sursa foto: cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: