Redactia.ro
Home » Monden » Cristian Borcea are toate motivele din lume să fie mândru. Fiica cea mare trăiește visul american la 20 de ani și este de o frumusețe răpitoare

Cristian Borcea are toate motivele din lume să fie mândru. Fiica cea mare trăiește visul american la 20 de ani și este de o frumusețe răpitoare

GALERIE FOTO (3) melissa borcea

Deși numele lui Cristi Borcea este cunoscut publicului larg, fiica sa, Melissa, a preferat întotdeauna să nu apară în lumina refelctoarelor și să ducă o viață discretă. Cu toate acestea, frumusețea ei de nedescris și personalitatea ei fermecătoare sunt motive de mândrie pentru fostul patron de la Dinamo. La vârsta de 20 de ani, Melissa este o tânără dedicată și talentată.

Cristian Borcea are toate motivele să fie mândru de fiica sa cea mare, Melissa

Cristi Borcea se consideră un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Viața lui a intrat pe un făgaș pozitiv, atât din punct de vedere financiar, cât și personal. Reușind să depășească problemele cu legea, el își poate concentra atenția și energiile către familia sa.

Chiar dacă a divorțat de mama copiilor săi din prima căsătorie, fostul patron de la Dinamo a reușit să păstreze o relație armonioasă cu ea și să fie un tată implicat în viața copiilor lor. Grijuliu și atent, Cristi Borcea își dedică timpul pentru a fi prezent în viața lor și pentru a le oferi sprijinul necesar. Fiica cea mare a lui Cristian Borcea, Melissa, are 20 de ani și îi oferă tatălui său numai motive de mândrie.

melissa borcea
Melissa Borcea studiază arhitectura în Statele Unite ale Americii

Cristi și Mihaela Borcea au reușit să mențină relații bune și să colaboreze armonios după divorț. Aceștia formează o echipă solidă atât în ceea ce privește îngrijirea copiilor lor, cât și din punct de vedere profesional. Mihaela continuă să se ocupe de hotelul deținut de Cristi la mare și este apreciată pentru succesul pe care îl are în această activitate.

mihaela borcea
Mihaela și Cristi Borcea au o relație excelentă, deși au divorțat

Relația lor amicală și parteneriatul profesional demonstrează maturitate și responsabilitate, prioritatea lor fiind binele și fericirea copiilor lor. Cu toate că au trecut prin momente dificile, aceștia au învățat să coopereze și să-și ofere sprijinul reciproc pentru a face față provocărilor vieții.

Fiica lor, Melissa, reprezintă o sursă de mândrie și bucurie pentru ambii părinți. La 20 de ani, tânăra locuiește în Statele Unite ale Americii, unde studiază Arhitectura.. Chiar dacă este un domeniu foarte greu și solicitant, Melissa se descurcă de minune și dă dovadă de dedicare și pasiune pentru ceea ce face. Părinții ei sunt bucuroși să o vadă evoluând și reușind să-și urmeze visul într-un mediu atât de competitiv. Cu susținerea și încurajarea lor, Melissa se bucură de încredere în forțele proprii și continuă să strălucească.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: