Redactia.ro
Home » Monden » Cristian Boureanu a fost implicat într-un nou scandal. Totul a plecat de la bani

Cristian Boureanu a fost implicat într-un nou scandal. Totul a plecat de la bani

De când a redevenit burlac, milionarul Cristian Boureanu, are timp berechet pentru a se prezenta la un nou process deschis pe numele său. De data asta, motivele au fost datoriile pe acesta le are la o firmă de asigurări.

Cristian Boureanu a fost citat în procesul deschis de o companie de asigurări. Aceasta încearcă să recupereze de la acesta suma de aproape 60.000 de lei.

Compania de asigurări a plătit suma respectiă din cauza lui Boureanu. Acum încearcă să recupereze banii de la cel care a provocat prejudiciul.

Cristian Boureanu a intrat în atenția companiei de asigurări după ce a avut un accident pe o plajă din Constanța.

În primă instanță, judecătorii au decis: „Obligă societatea pârâtă să-i plătească reclamantului următoarele sume de bani: 1) 7631.40 lei, reprezentând despăgubiri pentru acoperirea prejudiciului material suferit în urma accidentului rutier produs la data de 01.05.2017, din vina intervenientului forţat; 2) 50000 de lei, reprezentând despăgubiri pentru acoperirea prejudiciilor morale suferite în urma accidentului rutier produs la data de 01.05.2017, din vina intervenientului forţat (Cristian Boureanu – n.r.); 3) 2591.57 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”.

Milionarul a furat, în stare de ebrietate, un ATV și l-a condus, în anul 2017

Fapta pentru care pentru s-a deschis procesul s-a petrecut pe 1 mai 2017. Atunci, milionarul, în stare de ebrietate a furat un ATV de pe plajă și l-a condus frenetic. După aproximativ 30 de secunde s-a răsturnat, a distrus vehiculul și a rănit ușor un bărbat.

În urmă cu câteva zile, fosta iubită a lui Boureanu, Cristina Belciu, a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars: „Dragostea și compatibilitatea nu sunt același lucru. Poți iubi pe cineva fără a fi persoana lângă care alegi să îți petreci viața. A rămas o amintire frumoasă, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat șansa să trăiesc o poveste intensă, reciprocă”.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu au avut o relație de aproape cinci luni. Prima lor apariție împreună, însă, a avut loc în luna februarie. Între cei doi este o diferență de vârstă de 25 de ani. Cristina are 24 de ani, iar Boureanu urmează să împlinească 50 în luna decembrie.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: