Redactia.ro
Home » Monden » Cristian Boureanu are o nouă iubită. Cine este Cristina Belciu

Cristian Boureanu are o nouă iubită. Cine este Cristina Belciu

GALERIE FOTO (5) Cristian Boureanu are o nouă iubită.

Cristian Boureanu are o nouă iubită. După ce s-a despărțit de Laura Dincă, fostul politician și-a găsit liniștea în brațele unei alte tinere. Este vorba despre Cristina Belciu, cunoscută în mediul online. Aceasta este actriță, blogger și influencer.

Cristian Boureanu are o nouă iubită. Cine este Cristina Belciu

Cristian Boureanu s-a despărțit de Laura Dincă după șase ani de relație. Când apropiații se așteptau ca cei doi să se căsătorească, au decis să meargă pe drumuri diferite. În prezent, Cristian Boureanu și-a găsit liniștea în brațele altei tinere, la fel de superbă. Este vorba despre Cristina Belciu, blogger și influencer, în vârstă de 24 de ani. Cristian Boureanu a fost mereu înconjurat de femei frumoase, iar după mariajul eșuat cu Valentina Pelinel, fostul politicianul părea că va ajunge din nou în fața altarului, de această dată cu Laura Dincă. Cei doi au fost împreună șase ani, deși tânăra avea 18 ani când l-a cunoscut.

Chiar și așa, cei doi au decis să se despartă vara trecută. Potrivit Cancan.ro, Boureanu are o nouă iubită încă de la sfârșitul anului trecut. Fostul soț al Valentinei Pelinel ar fi fost atras de frumusețea Cristinei Belciu care se afla într-un restaurant. După ce au făcut cunoștință, cei doi au devenit de nedespărțit.Cristina Belciu este urmărită de mii de internauți în mediul online, iar în urmă cu ceva timp a apărut pe coperta unei reviste din Italia.

Cristian Boureanu s-a despărțit de Laura Dincă

Deși totul părea perfect în relația lor, Cristian Boureanu și Laura Dincă au decis să pună capăt poveștii de dragoste care a durat șase ani. Între cei doi era o diferență de 24 de ani, iar în momentul în care s-au cunoscut, Laura avea 18 ani. Deși au existat numeroase zvonuri cu privire la infidelitățile care ar fi dus la despărțirea, modelul a negat acest lucru, declarând că nu a fost vorba despre o a treia persoană. Laura Dincă a declarat că între ei nu mai există cale de împăcare, cu toate că Boureanu și-ar fi dorit asta. „Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori”, a dezvăluit Laura Dincă pentru fanatik.ro.

Laura a mai spus că nu îi reproșează nimic fostului iubit, deși în ultimele luni de relație se certau des. „Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă.Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a mai spus Laura Dincă.

Cristian Boureanu și Laura Dincă urmau să se căsătorească în vara anului trecut, dar marele eveniment a fost anulat. Deși nu au avut copii împreună, Laura a decis să păstreze ea cei trei câini pe care îi creșteau împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: