Redactia.ro
Home » Monden » Laura Dincă nu acceptă despărțirea de Cristian Boureanu? Gestul care ar trăda că suferă după afacerist

Laura Dincă nu acceptă despărțirea de Cristian Boureanu? Gestul care ar trăda că suferă după afacerist

Despărțirea dintre Laura Dincă și Cristian Boureanu a șocat pe toată lumea, mai ales că au trecut mai bine de șase ani de când aceștia se afișau într-o relație extrem de fericită. După ce fostul politician a făcut anunțul rupturii, se pare că tânăra șatenă nu este împăcată cu decizia luată. Iată gestul care ar trăda că suferă după afacerist.

Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au despărțit, după mai bine de șase ani de relație, este vestea cu care a șocat pe toată lumea. Iar anunțul a fost făcut chiar de afacerist, în timp ce fosta sa iubită pare că încă suferă după acesta și ar regreta decizia separării.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat”, a fost mesajul lui Cristian Boureanu prin care anunța separarea de fostul model Laura Dincă.

Laura Dincă nu acceptă despărțirea de Cristian Boureanu?

Și chiar dacă recent cuplul Cristian Boureanu și Laura Dincă vorbea despre căsătorie, mai mult, cei doi chiar și-ar fi dorit să devină părinți, planurile lor au luat altă turnură brusc, spre surprinderea tuturor.

Afaceristul a anunțat că povestea de dragoste dintre el și tânăra sa parteneră a luat sfârșit, însă frumoasa blondina a continuat să păstreze fotografiile alături de fostul său partener pe rețelele de socialziare.

S-ar putea înțelege din asta că Laura Dincă încă suferă după dezicia luată și poate încă speră la o împăcare, neluând până acum decizia de a șterge amintirile, nici măcar de ochii lumii.
Pe lângă pozele din vacanțele alături de Cristian Boureanu, Laura Dincă a păstrat și imagini în care aceștia se sărută passional. Totodată, a păstrat și imagini cu scumpele cadourile primite de la afacerist.

Monica Tatoiu a anunțat despărțirea dintre Cristian Boureanu și iubit mai tânără?

Monica Tatoiu, cea care îl cunoaște pe Cristian Boureanu încă de pe vremea în care acesta era adolescent, a vorbit recent despre relația celor doi, pe care nu o vedea cu cei mai buni ochi.
Vedeta parcă a anunțat că Laura Dincă și Cristian Boureanu se vor despărți curând, aceasta punând accent pe diferențele dintre cei doi foști iubiți, de la diferența de vârstă dintre ei, dar și dintre mediile din care provin.

Etichete: