Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Gațu divorțează de soția sa după 53 de ani de căsnicie. Cine este femeia cu care ar fi înșelat-o

Cristian Gațu divorțează de soția sa după 53 de ani de căsnicie. Cine este femeia cu care ar fi înșelat-o

Cristian Gațu. Sura foto: AS.RO

Cristian Gațu divorțează de soția sa după 53 de ani de mariaj! Pe cine a ales în locul ei? Acum, Tamara, fosta soție, este hotărâtă să se răzbune și să obțină o sumă considerabilă din partea fostului sportiv, cerând daune morale și pensie lunară într-un proces care se prelungește.

Un mariaj de peste cinci decenii ajunge la final

Cristian Gațu, cunoscut pentru performanțele sale impresionante ca fost handbalist, se află în mijlocul unui divorț extrem de mediatizat, după o căsnicie de 53 de ani cu Tamara. Potrivit informațiilor apărute, Tamara ar fi cea care a intentat divorțul, acuzându-l pe Gațu de infidelitate. Dezvăluirile din presă susțin că fostul sportiv ar fi avut o relație extraconjugală cu menajera familiei, ceea ce a dus la destrămarea căsniciei lor.

Acest divorț, pe lângă implicațiile emoționale, are și o puternică componentă financiară. Tamara solicită acum daune morale în valoare de 500.000 de lei, precum și o pensie lunară de 5.000 de lei. Deși cererea pare impresionantă, Gațu susține că nu are de unde să-i ofere această sumă și că procesul în instanță este în plină desfășurare. Ambii foști parteneri au făcut apel la hotărârile judecătorești, prelungind astfel procedurile juridice.

Tensiunile dintre soți au început în 2020

Tensiunile dintre cei doi au început în anul 2020, un an critic pentru Cristian Gațu. Atunci, fostul handbalist a suferit un atac vascular cerebral, eveniment care i-a schimbat considerabil viața. După ce a fost externat din spital, disputele cu Tamara s-au accentuat, iar relația lor deja tensionată a ajuns la un punct de ruptură. Sursele apropiate familiei susțin că după acest episod, Gațu nu a mai suportat atmosfera tensionată și certurile cu soția sa, care ar fi contribuit semnificativ la agravarea problemelor dintre ei.

Gațu a recunoscut în interviurile sale că a fost profund deranjat de modul în care conflictul dintre el și soția sa a fost expus în presă. El și-ar fi dorit ca mass-media să abordeze subiectul cu mai multă discreție și să îi ofere și lui posibilitatea de a-și exprima punctul de vedere înainte ca informațiile să fie publicate. „M-a șocat acest apetit al ziariștilor pentru o treabă care este, până la urmă, ceva comun în viața oricui”, a declarat Gațu pentru Cancan.

 Cristian Gațu a discutat deschis despre perioada dificilă prin care trece din cauza divorțului. Deși încearcă să se arate calm și resemnat, nu poate ignora magnitudinea problemelor cu care se confruntă, mai ales din punct de vedere financiar. Întrebat de jurnaliști dacă este fericit după această perioadă de tranziție, el a răspuns evaziv, spunând că „nu e o problemă asta”, sugerând că ceea ce îl deranjează cel mai mult este interesul presei pentru viața lui personală, mai ales într-un moment atât de delicat.

Cristian Gațu a subliniat faptul că respectă anii petrecuți alături de Tamara și că, în mod evident, au existat multe momente frumoase în relația lor de peste 50 de ani. Cu toate acestea, el este deranjat de cererile exagerate de daune morale și pensie formulate de fosta soție, precizând că nu are de unde să îi ofere suma solicitată de 500.000 de lei. În prezent, procesul este într-o etapă de apel, ceea ce înseamnă că vor mai trece luni bune până la o soluție definitivă.

Pentru Tamara, acest divorț pare să fie mai mult decât o despărțire emoțională

Dorința ei de a obține daune morale considerabile și o pensie lunară ridicată sugerează că acest proces are și o componentă financiară foarte importantă. „Vrea să mă jupoaie de bani”, a spus Gațu, exprimându-și frustrarea cu privire la pretențiile fostei sale soții.

Nu este neobișnuit ca despărțirile între persoane celebre să implice astfel de lupte legale pentru bunuri și compensații financiare, însă suma cerută de Tamara este una semnificativă, mai ales pentru o persoană care, în prezent, nu mai are aceleași venituri ca în perioada de glorie a carierei sale sportive.

În ciuda acestor dificultăți, Cristian Gațu încearcă să rămână optimist. Deși procesul se prelungește și disputele cu Tamara nu par să se termine curând, el continuă să se concentreze pe sănătatea sa și pe viitor. În mod clar afectat de interesul presei pentru viața sa privată, Gațu a subliniat că ar fi preferat ca acest conflict să nu fie expus atât de public. Totuși, este conștient că statutul său de fost sportiv de renume atrage atenția și că, indiferent de preferințele sale, viața personală a devenit subiect de discuție.

În concluzie, divorțul dintre Cristian Gațu și Tamara este departe de a se finaliza. Lupta juridică pentru daune morale și pensie lunară continuă, iar amândoi se pregătesc pentru următoarele etape ale procesului. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum se va încheia această „telenovelă” de peste cinci decenii și ce impact va avea asupra ambelor părți implicate.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: