Redactia.ro
Home » Monden » Cristian Țânțăreanu, prima reacție după scandalul în care ar fi fost implicat fiul său.”Are 50 de ani, e treaba lui”

Cristian Țânțăreanu, prima reacție după scandalul în care ar fi fost implicat fiul său.”Are 50 de ani, e treaba lui”

După ce fiul său a fost implicat într-un scandal în care a fost necesară și intervenția poliției, Cristian Țânțăreanu a avut prima reacție. Afaceristul a vorbit despre incidentulîn urma căruia fiul său a fost reclamat.

Cristian Țânțăreanu, prima reacție după scandalul în care ar fi fost implicat fiul său

Afaceristul Cristian Țânțăreanu a avut o primă reacție în scandalul în care este implicat fiul său, Dragoș. Afaceristul a declarat pentru Spynews despre incident.

Incidentul ar fi avut loc în weekend, atunci când Dragoș Țânăreanua r fi agresat doi tineri  într-o parcare din Corbeanca. Martorii au susținut că fiul milionarului nu s-ar fi calmat nici atunci când au ajuns polițiștii, aceștia fiind nevoiți să ia măsuri chiar și la fața locului. Conform reclamanților, aceștia au ieșit la o plimbare și la un moment dat s-au apropiat de o mașină aflată în parcarea publică care era vis a vis de restaurantul care îi aparține lui Dragoș Țânțăreanu. Fiul afaceristului s-ar fi enervat atunci când cei doi tineri s-au apropiat de mașina lui, deoarece voiau să vadă mai atent anunțul de vânzare de pe mașină. Fiul lui Țânțăreanu i-ar fi văzut pe tineri, moment în care ar fi început să înjure, să scuipe și să-i lovească „cu mâinile și picioarele”. Mai mult, fiul omului de afaceri ar fi fost amendat cu 200 d elei pentru deranjarea liniștii publice.

Cristain Țânțăreanu nu i-a luat apărarea fiului său, ci a considerat că autoritățile au procedat corect și că și-au făcut treaba.

Autorităţile îşi fac treaba. Fiul meu are 50 de ani, este treaba lui, eu nu vreau să comentez. Nu ştiu prea multe despre incident. Nu am ce să spun, este povestea lui. Am auzit despre incident, dar nu am ce să comentez”, a declarat Cristian Țânțăreanu, în exclusivitate pentru Spynews.

 

Fiul afaceristului nu este la prima abatere de acest gen

Fiul milionarului Cristian Țânțăreanu nu este la prima abatere de acest gen. În 2010, Dragoș Țânțăreanu a fost protagonistul unei alte scene violente, după ce ar fi bătut un bărbat cu o scrumieră cu picior de lemn, motivul fiind faptul că bărbatul avea datorii neachitate. Dragoș Țânțăreanu a fost anchetat și atunci, însă, acesta ar fi scăpat după ce victima a renunțat la acuzații. Mai mult, anchetatorii fac în continuare verificări pentru stabilirea condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru a stabili dacă se impun și alte măsuri de natură legală.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: