Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Tudor Popescu a şters pe jos cu Dăncilă după ce premierul a zis că la 10 august s-a încercat o lovitură de stat

Cristian Tudor Popescu a şters pe jos cu Dăncilă după ce premierul a zis că la 10 august s-a încercat o lovitură de stat

Cristian Tudor Popescu a criticat-o dur pe Viorica Dăncilă după ce premierul a afirmat că la data de 10 august s-a încercat o lovitură de stat.

Gazetarul consideră că Dăncilă nu s-a distanțat de Liviu Dragnea și îi reia chiar bucăți din discurs, din calcul politic: vrea să păstreze voturile celor care au votat pentru PSD la alegerile europarlamentare.

Doamna Dăncilă a spus un singur lucru corect, după părerea mea, în acest interviu. La sfârșit, când a afirmat că Viorica Dăncilă e aceeași. Da, Viorica Dăncilă este aceeași, cu toate că s-a străduit vreme de 45 de minute să demonstreze că este și altcineva. De ce? Pentru a încerca să păstreze votanții PSD-ului Dragnea, adică cei care au fost la europarlamentare, 23 la sută câți au fost, și în același timp încearcă să obțină să recupereze ceva dintre votanții PSD care nu au mai venit la vot și au contribuit în mod esențial la prăbușirea partidului în acele alegeri„, a spus CTP, care a continuat la Digi24:

Cristian Tudor Popescu: „Doamna Dăncilă ce face? Lucrează cu tertipul”

Chestiunea cu lovitura de stat. Deci, doamna Dăncilă ce face? Lucrează cu tertipul: nu spun, da’ zic. Va să zică, susține în continuare această prostire în față, în stil Dragnea, că o adunătură de câteva zeci de huligani înarmați cu pietre și PET-uri, care se încaieră cu jandarmii din în fața unei clădiri a Guvernului goală, voaiu să dea o lovitură de de stat. Vorbește de alte țări europene, de Vestele galbene și așa mai departe. Nicio legătură! Este o zicere pentru pitecantropi!”.

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri seară la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august că „au semănat cu o lovitură de stat”.

Uitaţi-vă la ce s-a întâmplat cu vestele galbene în Franţa! Li se permitea să intre în Guvern cu forţa? Nicăieri nu se permite aşa ceva. Dacă unii (jandarmi, n.red.) au avut exces de zel, Justiţia îi va sancţiona. Dar aceste sancţiuni trebuie să fie şi de o parte şi de alta. Cei care au făcut acest lucru trebuie să plătească, la fel cum trebuie să plătească şi cei care au bătut-o pe jandarmeriţă”, a adăugat Viorica Dăncilă la același post TV.

Loading...