Redactia.ro
Home » TV » Cristian Tudor Popescu o atacă pe Firea: Este cel mai alunecos, veninos și pervers personaj

Cristian Tudor Popescu o atacă pe Firea: Este cel mai alunecos, veninos și pervers personaj

Cristian Tudor popescu

Cristian Tudor Popescu, invitat permanent al postului de televiziune Digi24, a criticat dur într-o postare pe Facebook interviul luat de Cosmin Prelipceanu primarului PSD de București, Gabriela Firea. CTP a avertizat că va renunța la colaborarea cu Digi 24 dacă vor mai exista situații similare.

Textul integral al lui CT Popescu:

Tăcerea mieilor

Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției dlui Mihai Șora-emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu mă mai vedeți prin studio.

Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, „Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…”.

Război Firea-Voiculescu pe spitalul privat pentru copiii bolnavi de cancer

Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, împotriva celor două doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care și l-a asumat și l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia să-i fie citit în față, tare și cu dicție, năpârcii Firea – eu asta aș fi făcut, nu să-l ascund „pudic” într-un unghi de ecran aproape ilizibil.

Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook, stimați telespectatori Digi24.

L-a umilit pe Cosmin Prelipceanu în direct

Scriitorul a fost invitatul lui Cosmin Prelipceanu pentru a explica criticile pe care i le-a adus. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a acuzat pe colegul său de la Digi 24 că a fost serviabil în cadrul interviului cu Gabriela Firea. Acesta a analizat care sunt metodele retorice pe care le folosește Gabriela Firea despre care spune că este „cel mai alunecos, veninos și pervers personaj ce poate fi invitat dintre politicienii momentului”: împroașcă cu vorbe, se autovictimizează, folosește tehnica exagerării până la grotesc și minciuna sfruntată și recurge la metoda lui Stalin numită „kak izvestno”.

Gabriela Firea, replică acidă pentru CTP

Prezentă la un interviu pentru DC News, Gabriela Firea i-a spus moderatorului Bogdan Chirieac să înceapă să îi care pumni și picioare, pentru că acesta este modelul promovat în presă, în aceste zile. Firea consideră că în momentul în care jurnaliștii ajung să pună pumnul în gura unui politician pentru că au opinii diferite, atunci aceasta nu mai este democrație.

„Așa este modelul democratic și deotologic care se promovează în aceste zile. Dacă un invitat nu este bătut fizic, realmente, într-un platou, înseamnă că jurnalistul nu și-a făcut datoria. Văd că ăsta este modelul: violența fizică, pentru că cea verbală deja a depășit nivelul de mult. (…) E un model promovat în aceste zile și cred că românii nu apreciază acest tip de a face politică, asta nu înseamnă democrație. A pune pumnul în gura cuiva, doar pentru că nu-ți place orientarea sa politică, asta nu este democrație. Nu putem să impunem un așa zis adevăr cu forța.”, a spus Gabriela Firea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: