Redactia.ro
Home » Sport » Cristian Tudor Popescu, reacţie incredibilă după victoria Simonei Halep la Adelaide

Cristian Tudor Popescu, reacţie incredibilă după victoria Simonei Halep la Adelaide

Simona Halep

Simona Halep a câştigat, marţi, primul meci de simplu din 2020. Românca s-a calificat astfel în sferturile de finală ale turneului WTA de la Adelaide (Australia).

Cristian Tudor Popescu a afirmat că, de fapt, cea mai mare victorie a meciului a fost prezenţa, din nou, a lui Darren Cahill lângă jucătoarea noastră.

„Trebuie să-ţi păstrezi calmul în faţa momentelor explozive mai bune sau mai slabe ale adversarei. Aici a ajutat-o Darren Cahill din nou pe Simona. Pentru mine, momentul principal al meciului a fost să-l văd pe Darren din nou la banca Simonei. Cu momente aproape perfecte de fiecare dată. Spune ce trebuie, când trebuie.

La 5-4 în setul doi, cuvântul cheie a fost „pune energie în acest game, dacă nu-l câştigi nu e problemă. Rămâi în schimb cu ea mai mult, nu mai forţa lovituri la limită”. Tomljanovic era o pâine de mâncat. A fost din nou excelentă intervenţia lui Darren. Simona şi-a compactat jocul imediat după intervenţia lui Darren Cahill.

Perfomanța uimitoare a Simonei Halep la turneul din Adelaide

Simona are multe zone în care poate creşte. De pildă, fileul. Am văzut în setul 2 o minge foarte uşoară, a avut-o Simona lângă fileu şi a lovit-o neconvingător, a trimis-o fâsâită, iar Tomljanovic a tăiat-o cu reverul.

Sigur că antrenamentul e altceva decât meciul. La antrenament, am văzut-o pe Simona gestionând bine mingile de lângă fileul, dar, în meci, e altceva. Asta ar trebui să lucreze Simona, să joace sub tensiune. Dacă Simona vine bine la fileu, poate să execute drivere, nu are nevoie de voleul clasic. La Australian Open mă aştept la un parcurs bun al Simonei”, a spus CTP la Digisport.

Jucătoarea de tenis va evolua, joi, în sferturi cu Arina Sabalenka, locul 12 WTA sau cu americanca Bernarda Pera, locul 70 WTA, venită din calificări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: