Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo a strălucit la propriu! S-a afișat cu accesorii de 750.000 de euro

Cristiano Ronaldo a strălucit la propriu! S-a afișat cu accesorii de 750.000 de euro

Cristiano Ronaldo a strălucit la propriu

Cristiano Ronaldo a strălucit la propriu, la gala Dubai Globe Soccer Awards. Starul lui Juventus iubește bijuteriile de lux, iar de această dată a purtat accesorii în valoare de 750.000 de euro. Doar la o mână.

Face ce face și iese mereu în evidență. Fie pe terenul de fotbal, fie în viața privată. Atacantul portughez a mers la gala Dubai Globe Soccer Awards, unde și-a etalat cele mai noi bijuterii pe care le-a achiziționat. Doar la o mână a purtat accesorii în valoare de aproape 750.000 de euro. Lusitanul a purtat un ceas foarte rar, Rolex GMT-Master, de 445.590 euro, placat cu aur alb, 18 rubine și o mulțime de diamante de 30 de karate. Și-a mai pus o brățară de 58.630 de euro. În plus a purtat și inelul de logodnă care valorează 234.520 de euro. Ronaldo are o colecție impresionantă de ceasuri, iar cel mai scump este din colecția Franck Muller, extrem de rar, evaluat la 1,4 milioane de euro.

Portughezul, unul dintre cei mai bogați fotbaliști din lume

Fotbalistul celor de la Juventus a fost inclus și în acest an în topul Forbes. A avut încasări de aproape 800 de milioane de dolari. Pe lângă salariul și bonusurile pe care le încasează, Ronaldo obține venituri colosale din postările pe rețelele de socializare. Are peste 186 de milioane de urmăritori, iar în ultimele 12 luni a încasat aproximativ 47.8 milioane de dolari şi domină clasamentul mondial al sponsorizărilor de pe Instagram.
Vestea că Ronaldo merge la campioana Italiei a avut un efect incredibil asupra bursei, iar acțiunile lui Juventus au explodat, înainte ca măcar jucătorul să semneze contractul. Juventus a obținut rapid 160 de milioane de euro, iar capitalul clubului a crescut de la 665 milioane la 825 milioane. În momentul transferului, în doar 24 de ore, Juventus a vândut 520.000 de tricouri cu numele portughezului,
în valoare de peste 60 de millionane de dolari.

Citește și: Al-Hilal, cel mai bun club arab al anului! Lucescu în culmea fericirii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: