Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo are de ce să fie îngrijorat! I-a scăzut cota!

Cristiano Ronaldo are de ce să fie îngrijorat! I-a scăzut cota!

Cristiano Ronaldo are de ce să fie îngrijorat

Cristiano Ronaldo are de ce să fie îngrijorat. În ultima perioadă nu trece prin cele mai bune momente. În plus cota lui este în cădere liberă.

În ultimele șase luni, valoarea lui Cristiano Ronaldo a început să scadă. Joi s-au afișat noile cote, iar lusitanul a avut o surpriză. Dacă în luna iulie valora 90 de milioane de euro, acum potrivit Transfermarkt, este cotat la doar 75 de milioane de euro. Cea mai bună cotă a vedetei lui Juventus a fost pe vremea când juca la Real Madrid. 120 de milioane de euro.
CR7 nu trece prin cea mai bună perioadă de când a ajuns la Juventus. Se pare că nu s-a acomodat foarte bine, în plus nu are o relație foarte bună nici cu antrenorul. A marcat doar 9 goluri în acest sezon în toate competițiile. Eternul său rival, Lionel Messi, este cotat la 150 de milioane de euro.

Recordurile stabilite de Ronaldo

Este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile. E primul jucător portughez care a câștigat Balonul de Aur de cinci ori,și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de aur de trei ori. Ronaldo a câștigat de trei ori Premier League, La Liga, FA Cup, de două ori Football League Cup și Copas del Rey, FA Community Shield, Supercupa Spaniei, de 5 ori Liga Campionilor UEFA, o Supercupa Europei și de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA. În ianuarie 2015 el a fost desemnat cel mai bun fotbalist portughez din toate timpurile.Pe 14 octombrie 2019, a stabilit un nou record. Într-un meci cu Ucraina, încheiat 1-2, Ronaldo a înscris golul cu numărul 700 din carieră. Printre recordurile sale se numără:

1. A luat toate trofeele posibile cu două cluburi diferite din primele 5 ligi

2. A înscris peste 50 de goluri timp de 6 sezoane consecutive

3. A fost golgheterul UCL pentru 6 sezoane la rând

Citește și: Real și-a luat toate măsurile de siguranță! “Jucători nu vor coborâ din avion”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: