Redactia.ro
Home » Sport » Real și-a luat toate măsurile de siguranță! “Jucători nu vor coborâ din avion”

Real și-a luat toate măsurile de siguranță! “Jucători nu vor coborâ din avion”

Real și-a luat toate măsurile de siguranță

Real și-a luat toate măsurile de siguranță, pentru El Clasico. Meciul se joacă pe 18 decembrie, deși ar fi trebuit să aibă loc pe 26 octombrie, pe Camp Nou. Din cauza cauza manifestaţiilor militanţilor pro-independenţă catalane, partida s-a amânat.

Oficialii echipei Real Madrid nu vor să riște absolut nimic. Înaintea meciului cu Barcelona își iau toate măsurile de precauție. Potrivit El Chiringuito, aceștia au anunțat că în cazul în care jucătorii nu vor fi escortați nu vor coborâ din avion. De asemenea echipa nu își va folosi autocarul. Va închiria un autocar fără însemne sau embleme. În plus echipa va sosi în ziua meciului și va sta la hotelul Princesa Sofia, care este la doar 700 demetri de Camp Nou. Astfel, Real și-a luat toate măsurile de siguranță și speră să evite orice fel de incidente. El Clasico este una dintre cele mai vestite întâlniri. Anual peste 650 de milioane de de telespectatori din întreaga lume urmăresc meciul.

În ziua meciului se anunță proteste

Separatiștii catalane au anunțat un protest de proporții, chiar în ziua meciului. În acest moment Ministerul de Interne încearcă să facă totul pentru ca partida să fie lipsită de incidente. El Clasico ar fi trebuit să se joace pe 26 octombrie, dar a fost anulat din cauza protestelor uriașe ale separatiștilor. Zeci de mii de personae au ieșit în stradă în Barcelona, fiind nemulțumiți pentru că 9 lideri catalani au fost condamnați la închisoare. Aceștia încercaseră să proclame independența provinciei. Cea mai mare pedeapsă, 13 ani a primit-o Oriol Junquera.

Citește și: Sărbăroare la Cluj! CFR s-a calificat în 16-imile Europa League!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: